BIST 8.718
DOLAR 32,33
EURO 35,17
ALTIN 2.244,12
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Sömestr tatilinin gözdesi Zıp Zıp Park

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin hizmete açtığı Türkiye’nin en büyük kapalı oyun parkı Zıp Zıp Park, yarıyıl tatilinde çocukların gözdesi oldu.

Abone ol

Karne hediyesi olarak Zıp Zıp Parkı tercih eden çocuklar birbirinden keyifli oyun parkurlarında doyasıya eğlendi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalyalı çocuklara armağan ettiği Türkiye’nin en büyük kapalı alanına sahip eğlence merkezi Zıp Zıp Park, sömestr tatilinde çocukların akınına uğruyor. Çocuklar, derslerin yorgunluğunu Zıp Zıp Park'ın birbirinden ilginç ve eğlenceli oyun parkurlarında atıyor. Avrupa'nın ikinci büyük trambolinine sahip parkta çocuklar doyasıya eğlenip, adrenalin dolu dakikalar geçiriyor. Zıp Zıp Park, 1 Ocak’tan bugüne kadar 10 bin 500 çocuğun eğlence adresi oldu. Çocuklar, 5 bin 600 metrekare kapalı alan içerisinde yer alan 16 adet şişme oyun grubu, 4 adet trambolin, 2 adet kaydıraklı oyun grubuyla doyasıya eğlendi. 

ÇOCUKLARIN BULUŞMA NOKTASI

2-15 yaş arası bütün yaş gruplarına hitap eden Zıp Zıp Park'ta anne ve babalar da unutulmadı. Çocuklar, oyun alanında doyasıya eğlenirken, aileleri de kafeteryalarda hoşça vakit geçiriyor. Galoşlarını giyen ebeveynler oyun alanı içerisinde çocuklarına eşlik de edebiliyor. Kafeterya ve dinlenme yerlerinin yanı sıra Zıp Zıp Park'ta revir, mescit, çocuklar ve engelliler için WC, bebek bakım odası ve otopark olanakları da mevcut.

ENERJİMİZİ BURADA ATIYORUZ

Yarıyıl tatil hediyesi olarak buraya gelen Mehmet Efe Şensoy, şunları söyledi “Zıp Zıp Park’a 3’üncü gelişim burada çok eğleniyorum. Sömestr tatilinde karne hediyesi olarak buraya geldim.  Burası çocuklar için harika bir yer bol bol hareket edip enerjimizi atıyoruz.” 

ALANYA’DAN ZIP ZIP PARK İÇİN GELDİM

Alanya’da yaşayan Ahmet Yasin Sarı, sadece Zıp Zıp Park için Antalya’ya geldiğini ifade ederek “Alanya’da yaşıyorum sadece Zıp Zıp Park için buraya geldim. Ne zaman boş vaktim olsa buraya geliyorum. En çok sevdiğim oyuncak robotlu kaydırak. Burada olmaktan çok mutluyum. Başkan Menderes Türel’e biz çocuklara burayı yaptığı için teşekkür ederim” diye konuştu.  

HEM ÇOCUKLAR HEM DE AİLELER DÜŞÜNÜLMÜŞ

Denizli’den tatil için Antalya’ya geldiklerini söyleyen Zehra Güven, “Denizli’den tatil için geldik. Zıp Zıp Parka ilk defa geliyorum. Gayet güzel. Hem çocuklar hem de aileler düşünülmüş. Büyükler için kafeler oluşturulması iyi olmuş. Çocuklarımızı güvenle oyun alanına bırakabiliyoruz. Çocuklarımız unutamayacakları bir tatil yaşıyorlar” dedi. 

ZIP ZIP PARKI BENİM KURTARICIM

Nagihan Erdem Erdoğan, Zıp Zıp parkı çok beğendiğini ve bir nevi soğuk havalarda kurtarıcı vazifesi gördüğünü söyleyerek, şunları ifade etti; “Zıp Zıp Park bizim kurtarıcımız özellikle soğuk havalarda. Ama çocuklarımızın tercihi hava açıkta olsa soğukta olsa hep burası oluyor. Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Gerçekten Antalya’ya çok güzel bir hizmet kazandırdı. Çocuklar çok enerjik burası tam onların enerjilerini atabilecekleri bir alan. Antalya’ya gelen herkesin burayı görmeden gitmemelerini tavsiye ederim. Pişman olmayacaklarının garantisini verebilirim” ifadelerini kullandı. 

BAŞKAN TÜREL’E TEŞEKKÜR

Arif Kemal Kuru şehir dışından geldiğini ifade ederek şunları söyledi: “ Mersin Anamur’dan geliyorum çok büyük ve ferah bir tesis olmuş. Bizim oralarda böyle yerler yok. Burayı çok beğendim. İlçede yaşıyorum keşke bizim oralarda da böyle bir yer olsa. Çocuklar bizim geleceğimiz onların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in Antalya için yapmış olduğu birçok projeyi biliyorum. Tabi çocuklarımız için yapmış olduğu projelere öncelik verip hayata geçirmesi bizleri ayrıca mutlu ediyor” dedi. 

MİSAFİRLERİMİ GETİRDİM

Zıp Zıp Parkı çok beğendiğini belirten İlknur Arıkan, şöyle konuştu, “Çok güzel bir yer. Çok eğlenceli bir oyun alanı. Kapalı olması kış ayları için ayrıca güzel bir durum. Ben fırsat buldukça çocuklarımı getiriyorum. Bugün Burdur’dan misafirlerim geldi onları getirdim, çok beğendiler. Çocuklarımız çok mutlular.”

HER FIRSATTA BURAYA GELİYORUZ

Ela Nur ve Elif kardeşler Zıp Zıp Parkı çok beğendiklerini söyleyerek “Buraya ilk kez sınıf olarak gelmiştik. Sonra ailemizle sürekli gelmeye başladık. Burada çok eğleniyoruz. En çok parkur oyuncağı var onu çok seviyoruz. Her fırsatta ailemize bizi buraya getirmeleri için talepte bulunuyoruz” diye konuştu.