BIST 8.718
DOLAR 32,34
EURO 35,20
ALTIN 2.247,60
HABER /  GÜNCEL

Sık sık altına kaçırınca iğrenç gerçek ortaya çıktı!

Kayseri'de 7 yaşındaki erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuksuz yargılanan sanık, delilleri karartma şüphesi ve tanıklar üzerinde baskı yaptığı gerekçesiyle tutuklandı.

Abone ol

KAYSERİ 2. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davaya tutuksuz sanık A.M. (41), 7 yaşındaki mağdur H.Ş.'nin şikayetçi babası S.Ş., annesi T.Ş. ve avukatlar hazır bulundu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlı Kayseri İl Müdürlüğü avukatı da duruşmaya müdahil oldu.

Pınarbaşı'da market işlettiğini söyleyen sanık A.M. sorgu ve savunmasında, "Ben bu şahısları hiç tanımıyorum. Ben markette sık durmam, sürekli sebze hallerindeyim. Benim 5 çocuğum var. Çocuklarımın gelirini kazanmak için çalışırım. Bu kişileri de hiç tanımam. Mağdur olan benim, işlerim aksadı" dedi.

Marketi kilitledi, pantolonumu aşağı indirip, canımı çok acıttı. Annene söylersen anneni, babanı öldürürüm dedi. Başka bir gün ise arkadaşım eve geldi ve marketçinin beni çağırdığını söyledi.

  Mağdurun şikayetçi babası S.Ş. ise oğlunun cips satan adamın kendisine kötü şeyler yaptığını söylediğini belirterek, "Sosyal medyadan marketçinin fotoğrafını gösterdik. Bize bu adam olduğunu belirtti. Şikayetçiyim" dedi.

Şikayetçi anne T.Ş. ise olayı gözyaşları içerisinde anlatarak, çocuğunun iki haftadır sürekli altına kaçırdığından şüphelendiğini, ısrar edince olayın ortaya çıktığını söyledi. T.Ş., "Olayı duyunca dünyamız başımıza yıkıldı. Öldüm, elim ayağım titredi. Evimiz cenaze evine döndü. 3 kez istismarda bulunmuş. Benim adım Pınarbaşı'da iftiracıya çıktı. Böyle bir şeyde kim çocuğunu kullanır" diye gözyaşı döktü.

"ALTIMA KAÇIRMAYA BAŞLADIM"

İlk duruşmada ifadesi alınan mağdur H.Ş. pedagog eşliğinde verdiği ifadesinde şöyle konuşmuştu: "1. sınıfa gidiyorum. Biz sokakta arkadaşlarla top oynuyorduk. Bu adam geldi. Kamyonunu park etti. Beni çağırdı, diğer arkadaşlarımı 'Burada oynamayın' diyerek kovdu. Marketi kilitledi, pantolonumu aşağı indirip, canımı çok acıttı. Annene söylersen anneni, babanı öldürürüm dedi. Başka bir gün ise arkadaşım eve geldi ve marketçinin beni çağırdığını söyledi. Yine gittim, aynı şeyleri yaptı. En son kamyon kasasına bindirdi, ben bağırınca ağzımı kapattı. Sanığın eylemlerinden sonra ben sürekli altıma kaçırmaya başladım."

POLİS MEMURU TANIK OLARAK DİNLENDİ

İlk duruşmada tanık olarak dinlenen mağdurun arkadaşı K.A.'nın ifadesi sonrası babasının kucağında 'Söylemedim baba' dediğini duyan bir polis memuru da bu celse tanık olarak dinlendi. Duruşma salonunda görevli polis memuru, ifadesinde ilk celse dinlenen çocuk tanığın ifadesinin ardından babasının kucağında heyecanla 'Söylemedim baba' dediğini, babasının da çocuğu susması için uyardığını söyledi. Polis memuru daha sonra bu yaşananları tutanak altına aldığını belirtti.

Mahkeme heyeti tutuksuz yargılanan sanığın, delilleri karartma şüphesi ve tanıklar üzerinde baskı yaptığı gerekçesiyle tutuklanmasına karar vererek, tanıkların yeniden dinlenmesine hükmetti. Karar sonrası güvenlik güçleri tarafından kelepçe takılarak, gözaltına alınan sanık A.M., tutuklanarak cezaevine gönderildi.