BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,76
ALTIN 2.440,10
HABER /  GÜNCEL

Sigara böreği yolcuları perişan etti

Peynirli sigara böreği onlarca polisin ve yüzlerce İstanbullu'nun 1 saatini çaldı. Yolcular Metrobüs durağında esir kaldı.

Abone ol

Unutkan bir İstanbullu daha hem polisi hem de yüzlerce kişiyi mağdur etti. O İstanbullu içinde muhtemelen kahvaltılık böreği bulunan poşeti Boğaziçi köprüsü girişindeki metrobüs durağında unuttu.

O poşet tıpkı diğerlerinde olduğu gibi polisi alarma geçirdi. Olan hem polise hem metrobüsü kullanan İstanbullulara oldu. Fünyeyle patlatılan poşetten peynirli sigara böreği çıktı. Bu arada 1 saate yakın bir süre geçti.

Boğaziçi Köprüsü Metrobüs duraklarında saat 10.30 sıralarında siyah bir poşet gören güvenlik görevlileri polise haber verdi. Kısa süre sonra olay yerine gelen polis ilk incelemenin ardından şüpheli gördüğü her buluntu cisimde olduğu gibi olay yeri günvenliğini sağladıktan sonra bomba uzmanı meslektaşlarına haber verdi. . Avrupa yakasına giden metrobüsler bu sırada diğer araçlarla seyretti. 

BÖREK ÇIKTI

Yolcular metrobüslere polislerin yönlendirmesiyle bindi.. Kısa bir süre içinde olay yerine gelen bomba imha ekibindeki polis özel kıyafetini giydikten sonra dikkatli bir şekilde şüpheli poşetin yanına gidip fünyeyi yerleştirdi. Bu sırada metrobüslerin geçişi de kısa bir süre durduruldu. Olay yerine kimsenin yaklaşmasına izin verilmedi.. Fünye ile patlatılan poşetten börek çıktı. Metrobüs seferleri normale döndü ancak 1 saate yakın bir süre köprü girişinde sıradışı bir hareketlilik yaşandı.