BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,92
ALTIN 2.445,81
HABER /  GÜNCEL

Yeni haftaya dikkat! Pastırma yazı geliyor

Türkiye yeni haftaya sıcacık başlayacak. Meteorolojiden sevindirici haber geldi

Abone ol

Yeni haftada şemsiyelerinizi bir kenara bırakın ve güneşli havanın keyfini çıkartın. Türkiye'de hissedilen serin hava yeni haftayla birlikte yerini sıcak ve güneşli bir havaya bırakacak. Pazartesi gününden itibaren yeniden yaz mevsimini yaşayacağız.

SICAKLIKLAR 25 DERECEYE KADAR YÜKSELECEK

Türkiye'de 7 Kasım'a kadar özellikle de önümüzdeki pazartesi-çarşamba arasında hava neredeyse yazı aratmayacak. Birçok kentte kasım ortalama sıcaklığı 15 dereceyi geçmezken, yeni haftada sıcaklıklar 25 dereceye kadar yükselecek. Ancak ayın 8'inden sonra soğuklar gelebilir. Bugün en fazla yağış Batı Karadeniz'de var.

YARIN MARMARA'DA YAĞIŞSIZ VE ILIK HAVA HAKİM

İstanbul'da sabah yer yer etkili olan yağmur, öğle kesilecek ve güneş çıkacak, ancak karayel estiğinden hava serin, sıcaklık 19-20 derece. Yarın hava daha ılık olacak.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Parçalı ve çok bulutlu, doğusunun aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde doğusunda sis bekleniyor.

EGE: Parçalı ve çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Isparta, Muğla Bodrum ve Denizli Çardak ile öğle saatlerine kadar Kütahya ve Afyonkarahisar çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Kütahya çevrelerinde sis bekleniyor.

AKDENİZ: Parçalı, zamanla doğu kesimleri çok bulutlu, sabah ilk saatlerde Isparta çevreleri ile öğle saatlerinden sonra Kahramanmaraş çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kuzey ve batısı ile zamanla doğu kesimlerinin sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Eskişehir çevrelerinde sis bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde Bolu çevrelerinde sis bekleniyor.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı zamanla çok bulutlu, Orta Karadeniz ile zamanla Doğu Karadeniz bölümünün aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, güneyi ile zamanla Iğdır, Kars ve Ardahan dışında bölge genelinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı zamanla çok bulutlu, Diyarbakır, Adıyaman, Batman, Siirt ve Mardin çevrelerinin aralıklı sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.