BIST 10.046
DOLAR 32,38
EURO 34,58
ALTIN 2.381,90
HABER /  MAGAZİN  /  KÜLTÜR VE SANAT

Placebo etkisi sürüyor

15 yıl, altı stüdyo albümü, ayrılıklar, temizlenmelerden sonra Placebo'nun baş döndürücü küresel başarısı bir kez daha gündemde çünkü dünya çapında bir lisans anlaşması için Universal Music Almanya ile anlaştı.

Abone ol

Robert Redford'un çağrısıyla Londra'daki o2 konser salonunda, Sundance Film Festivali kapsamında bir konser vermek için nisan ayında tekrar bir araya gelen Molko, Olsdal ve Forrest haziran ayında Fransa'daki Rock En Seine ve Macaristan'daki Sziget festivallerinde hala yeni ve özgün fikirlere sahip olduğunu göstermiş oldu.

10 ÜLKEDE 1 NUMARA

2009’da yayımladıkları stüdyo albümleri “Battle for the Sun” ile 10 ülkede 1 numara olan ve 20 ülkede ilk 5’e giren Placebo aynı dönemde MTV Avrupa Müzik Ödülleri'nde de en iyi alternatif grup ödülünü de aldı.
15 yıl içinde sekiz dünya turuna çıkan Placebo’nun Eylül 2010'da Londra'da son bulan konseri "We Come In Peaces" adıyla 2011'de DVD olarak piyasaya çıktı. Eylül 2012'de bugüne kadarki en büyük arena şovlarını Rusya'nın Moskova ve St. Petersburg şehirlerinde veren Placebo yeni maksi single’ına “B3” adını verdi.
Beş yeni parça içeren “B3” dijital ortamda ve sınırlı sayıda CD olarak müzikseverlerle buluşuyor, çünkü 2013'teki yeni albüm piyasaya çıkana kadar hayranlarının yeni bir şeyler dinlemesi gerektiğine inanıyordu Placebo. “B3”ün topladığı ilgiye bakılırsa grup bu düşüncesinde haklı ve “Placebo etkisi” tüm gücüyle sürüyor demektir.

Maksi single'ın tracklist'i:

Tracklist
1 B3
2 I Know You Want To Stop
3 The Extra
4 I Know Where You Live
5 Time Is Money