BIST 9.771
DOLAR 32,58
EURO 34,99
ALTIN 2.455,98
HABER /  MAGAZİN

Sevgilisini Hadiseye kaptırdı

Sinan Akçil'le daha yeni ayrılmışlardı. Güzel şarkısı sevgilisini Hadise'ye kaptırınca kinayeli konuştu.

Abone ol

Ebru Yaşar birkaç ay önce ayrıldığı müzisyen sevgilisi Sinan Akçil'in Hadise ile başlayan yeni ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.Ünlü şarkıcı ikili için "Sinan Akçil, Hadise'ye hayırlı olsun. Mutlu olsunlar" dedi...

SUAT SUNA İLE BİRLİKTE

Ünlü şarkıcı yeni ilişki için "Hadise'ye hayırlı olsun. Birlikte oldukları için mutlu olsunlar" diyerek kinayeli konuştu. Yaşadığı tüm ilişkilerinden evlilik teklifi aldığını söyleyen ve şu sıralar ünlü popçu Suat Suna ile anılan Yaşar şöyle konuştu: “Taliplim de var, evlenmeyi düşünüyorum. Bebek doğurmak güzel olabilir. Evlilik kurumuna çok inanıyorum. Boşanmaktan korktuğum için bugüne kadar hep erteledim. Beraber olduklarımın hepsine bir evlenme arzusu yaşattım. Pişman değilim.”

TEMİZLİKLE TERAPİ

Yaşar ilginç bir itirafta daha bulunarak şunları söyledi: "Süslü püslü görünsem de doğallıktan yanayım. Bazen bir şeye canım sıkılıyor ya da birisine kızıyorum, hırsımı alamadığım durumlarda eve gidiyorum gecenin bir vakti, camları, yerleri siliyorum. Benim için terapi oluyor."

Şöhret olmadan önce parasız kalıp çok zorluklar yaşadığını açıklayan Yaşar şöyle devam etti: 'Bu sahilde' albümünü yaparken şirket bana şarkı bulduğunda taksi param olmadığı için yanlarına gidemeyince evden çıkıp kuyruğa girip ankesörlü telefondan jeton atıp şarkı dinliyordum. Bazen jeton alacak param bile olmuyordu."

Bugün