BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,76
ALTIN 2.441,13
HABER /  MEDYA

Sen Anlat Karadeniz 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı Vedat Tahir karşı karşıya!

Sen Anlat Karadeniz 4.son bölümü ile hem izleyiciyi ekran başına kilitleyip nefesleri kesti hem de Diriliş Ertuğrul'u yine tahtından etti. Kendisini Vedat'ın kurtarmasını yediremeyen Tahir iyice çılgına döndü. Sen Anlat Karadeniz'in 4.son bölümünün ardından 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sen Anlat Karadeniz 5.yeni bölüm fragmanı haberimizde...

Abone ol

Kim derdi ki Diriliş Ertuğrul bitmeden bir dizi gelip reytinglerdeki tahtından indirecek diye. Ama oldu, bir dizi gelip Diriliş Ertuğrul'u tahtından alaşağı etti. Bu dizi 3 hafta 4 hafta evvel ATV ekranlarında yayın hayatına başlayan Sen Anlat Karadeniz oldu. Sen Anlat Karadeniz daha başlamadım şiddet içeren fragmanı ile olay yaratmıştı. Ardından ilk bölümü geldi ve en az eleştirildiği kadar izlendi. Böyle olaylı başlayan Sen Anlat Karadeniz'in 4.son bölümü yayınlandı. Her bölümde mutlaka bir bomba patlatan Sen Anlat Karadeniz 4.son bölümde de bombaları bir bir patlattı. Sen Anlat Karadeniz 4.son bölümünün yayınlanmasının ardından izleyiciler hemen 'Sen Anlat Karadeniz 5.yeni bölüm fragmanı' ve 'Sen Anlat Karadeniz yeni bölüm fragmanı' diye çoktan aratmaya başladılar bile. Sen Anlat Karadeniz 5.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ama gelin önce Sen Anlat Karadeniz 4.son bölümde neler yaşanmış bir ona bakalım ardından Sen Anlat Karadeniz 5.yeni bölüm fragmanını izleyelim.

SEN ANLAT KARADENİZ 4.SON BÖLÜMDE NELER OLDU; "Senden kurtulacağım saati iple çekiyorum Deli Tahir!" Nefes, Tahir'in canı için özgürlüğünden vazgeçip hapse girmeye razıdır ama Vedat, Tahir sayesinde ölümden kurtulur. Ancak, kahramanının Tahir Kaleli olması fikri onu delirtir. Nefes belki tetiği çekememiştir ama Vedat, o tetiğin ucunda ölmüştür. Artık Nefes'i geri istememektedir, karısını görmek istediği tek yer mezardır.