BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Semih ve Serkay kavga görüntüleri olay Acun bile panikledi

Survivor'da Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü kavgasının görüntüleri ekrana kilitledi. Serkay ve Semih kavgası diskalifiye getirecek kadar şiddetliydi. Kafa kafaya gelen iki oyuncuyu gören Acun Ilıcalı bile panikledi.

Abone ol

Survivor adasında Semih Öztürk ile Serkay Tütüncü arasında alttan alta süren gerilim son bölümde patlama noktasına geldi. Yaşanan büyük kavgada Semih ve Serkay dokunulmazlık oyunu sonrası kafa kafaya geldi.

Acun Ilıcalı ikilinin birbirlerinin üzerine yürümesinden panik oldu ve 'Arkadaşlar sakin... Serkay...' diye bağırdı.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam etti. Sonunda ikili kafa kafaya geldi.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara aralarına girdi. Bu sırada Acun Ilıcalı'nın arka fonda sürekli 'Sakin... sakin' diye bağırdığı duyuldu.

Semih Öztürk daha önce Zafer'e uyguladığı sinir bozma ve kışkırtma taktiğini Serkay'a da uyarladı. Serkay Tütüncü'nün burnuna dogru parmağını sallayarak onu kontrolünü kaybetmeye zorladı. Hatırlanacağı gibi böyle bir kavgada Zafer Survivor'dan diskalifiye olurken Semih Öztürk kapağı Ünlüler takımına atmıştı.