BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk kimdir Survivor'ı birbirine düşürecek!

Semih Öztürk kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir soruları Survivor'da cevabını bulacak. Survivor gönüllüler takımında olan Semih'i Ütopya'dan tanıyoruz. Ütopya'nın 'belalı' isimlerinden olan Semih Öztürk Survivor'u darmadağın edecek.

Abone ol

Survivor çok hızlı başladı yarışmacıların performansı tam not aldı. Peki Semih Öztürk kimdir, kaç yaşındadır ve nerelidir? Survivor gönüllüler takımında yer alan Semih Öztürk'ü daha önce Ütopya yarışmasından tanıyoruz. Ütopya'nın 'belalı' isimlerinden biri olan Semih Öztürk'ün Survivor performansı ve adadaki yarışmacılar ile iletişimi merak konusu.

1991 yılında Bursa'da dünyaya gelen Semih Öztürk, daha önce yayınlanan Ütopya yarışmasındaki iddialı isimlerden birisidir.

Ütopya'da ikinci olan ve sosyal medyada binlerce hayranı bulunan Semih Öztürk, Marmara Üniversitesi Tiyatro bölümü mezunudur.

Gitar çalabilen Öztürk aynı zamanda şiir okumakta ve şiir okumayı çok sevdiğini söylemektedir. Ütopya yarışmasında tanıştığı Kurretülayn Matur ile aşk yaşayan Semih Öztürk, Survivor 2016 tanıtımında ‘'Bu sene Survivor'da çokça beyin ameliyatı yapacağım galiba’' sözleriyle dikkat çekiyor.

24 yaşında olan Semih Öztürk 1.80 boyunda 80 kilodadır ve kahverengi gözlere sahiptir.

Survivor 2016 Gönüllüler takımındaki diğer isimler arasında; Gizem Memiç, Efecan Dianzenza, Gizem Kerimoğlu, Nihal Candan, Zafer Mete, Serkay Tütüncü, Aylin Şallı ve İbrahim Giydirir yer alıyor.