BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,69
HABER /  MEDYA

Semih Öztürk elenmez oylarını... Sevgilisi bu mesajı attı

Survivor Semih Öztürk eleme adayı olunca devreye sevgilisi Kurretülayn Matur girdi. Peki kimdir Semih Öztürk ve sevgilisi Kurretülayn Matur. Semih SMS oy sıralamasında daha önce kaçıncıydı.

Abone ol

Survivor 2016 adasından kim elendi sorusunun yanıtı Semih Öztürk , Nagihan Karadere ya da İbrahim Yattara'dan biri olacak.

Semih Öztürk eleme potasına girince devreye Türkiye'deki sevgilisi girdi. 'Nasıl olsa Semih Öztürk elenmez' diyenlerin oy vermemesinden korkan sevgilisi kampanya başlattı.

SURVİVOR 31 MAYIS 2016 KİM ELENDİ - TIKLAYIN

SEMİH'İN SEVGİLİSİNİN MESAJI

Semih Öztürk'ün fanlarını harekete geçiren sevgilisi onun için oy topluyor. Kurretülayn Semih Öztürk için çağrı yapıp şu mesajı attı;

kurretülayn matur semih öztürk mesajı

SEMİH ÖZTÜRK SMS OY SIRALAMASI SONUÇLARI NASIL?

Semih Öztürk'ün Ütopya'dan kalma bir fan grubu var. Haliyle Survivor SMS oylamasında bu yüzden hiç sıkıntı yaşamadı. Bu son SMS oylamasında da sıralamada birinci çıkma ihtimali çok yüksek görünüyor. Bu da Semih Öztürk'ün Survivor'dan elenmeyeceği ve geniş bir 'kötü adam' rolüyle sinir etmeye devam edeceği anlamına geliyor.

SEMİH ÖZTÜRK MASTÜRBASYON SKANDALI

Peki kimdir Semih Öztürk ve sevgilisi Kurretülayn Matur ile ilişkilerinin mazisi nedir? Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur daha önce yine TV8 kanalında yer alan bir başka yarışmanın ürünü.

semih öztürk sevgilisi kurretülayn matur kimdirHer iki isimde Ütopya adlı o yarışmada yer almıştı. İlk kez o yarışmada tanışan Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur sevgili olmuşlardı.

Semih Öztürk ile Kurretülyn Matur'un Ütopya macerasından akıllarda kalan mastürbasyon skandalı oldu. Semih Öztürk sevgilisinin kucağında yatarkan skandala imza atmış ve bu görüntüler internete düşmüştü.

Semih Öztürk ve Kurretülayn Matur adını Türkiye mastüsbasyon skandalının görüntüleri ile öğrendi. Semih Öztürk'ün o rezilliğe rağmen Survivor'da kendine yer bulması şaşırtıcı oldu.

Ütopya evinde de hizipçiliği ile öne çıkan Semih Öztürk verdiği sözleri tutmamamı ve kaostan beslenmesi ile ünlenmişti. Semih Öztürk Survivor adasında da aynı kişiliğini sergiledi. Bu kez gönüllüler takımını bölüp yönetmeye çalıştı. Ancak Gizem Kerimoğlu'ndan başka kimseyi peşine takamadı. Sonunda Zafer Mete'nin sinir ayarları ile oynayıp onu diskalifiye ettirerek kapağı ünlüler takımına attı.