BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.442,01
HABER /  MEDYA

Savaşçı 24.yeni bölüm fragmanı neler olacak?

Savaşçı 24.yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başlandı. 10 Aralık 2017 Pazar günü ekrana gelecek Savaşçı 24.yeni bölümde neler olacak merak konusu. Fox Tv Savasci son bolum izle ve yeni bölüm detayları internethaber'de.

Abone ol

Fox Tv'nin pazar günleri ilgiyle izlenen dizisi Savaşçı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı merak konusu. Yayınlanan son bölümü ilgiyle izlenen Savaşçı'nın yeni bölümüne gelin yakından bakalım.

FOX TV'nin izleyenleri ekrana kilitleyen dizisi Savaşçı'nın 23. bölümü olay yarattı. Pazar günleri Savaşçı'yı ilgiyle takip edenler yeni bölüm fragmanını merak etmeye başladı. Savaşçı 24.yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

SAVAŞÇI 24.BÖLÜM FRAGMANI

SAVAŞÇI SON BÖLÜM NELER OLDU?

Savaşçı 23. yeni bölüm fragmanları hem heyecan uyandırdı hem duygulandırdı. Son bölümde ekrana gelen Azerbeycanlı yetkililerin Kılıç Timi'nden yardım çağrısı sonrasında hemen harekete geçiliyor. Yüzbaşı Kağan ve ekibi, yeni bir başarı hikayesi yazmak için gizli bir operasyona gidiyorlar. Teröristlerin kaçırdığı mühendisleri için yardım isteyen Azerbeycan Özel Kuvvetleri ile ortak bir harekat düzenliyor. Fragmanda Karabağ adına yapılan duygusal paylaşım izleyenleri gülümsetti.