BIST 9.890
DOLAR 32,46
EURO 34,81
ALTIN 2.448,12
HABER /  GÜNCEL

Sarı-kırmızı düğün

Kız arkadaşı Keziban Hezer’e Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nda evlenme teklifi eden fanatik Galatasaraylı Tahir Çulha...

Abone ol

Kız arkadaşı Keziban Hezer’e Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nda evlenme teklifi eden fanatik Galatasaraylı Tahir Çulhacı, düğünde ise sarı-kırmızı atkılar takarak dünya evine girdi.
Fanatik Galatasaraylı Tahir Çulhacı, nişanlısı Keziban Hezer’e geçtiğimiz sezon oynanan Galatasaray - Trabzonspor maçında Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena Stadı’nda pankart açarak evlenme teklifi etmişti. Teklifini ’Sarıma kırmızı olur musun?’ diye yapan Tahir Çulhacı’nın teklifine, Keziban Hezer de ’Olurum’ diyerek kabul etmişti.
Evlenme teklifinin ardından geçtiğimiz hafta sonu düğünleri gerçekleşen çift, düğünlerinde de sarı-kırmızıdan vazgeçmedi. Düğün davetiyelerinde başlama saatini Galatasaray’ın kuruluş yılı olan 1905’e atıfta bulunarak 19.05 olarak ilan eden çifti, Galatasaray taraftarları da yalnız bırakmadı.
Galatasaray’ın taraftar grubu olan Ultraslan Denizli İl Koordinatörlüğü’ne bağlı taraftarlar, düğüne giderek gelin ve damada Galatasaray atkısı taktı. Daha sonra gelin ve damat sarı-kırmızı atkılar eşliğinde taraftarlarla oynarken, düğünün sonunda taraftarlar gelin ve damat ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
(İHA)