BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Saraçoğlu'nu karıştıran iddia!

Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl'dan çarpıcı iddialar: Hakeme gidin sorun bakalım kim üzerine yürümüş...

Abone ol

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl, Fenerbahçe'ye 1-0 yenildikleri maçın devre arasında, hakemlerin soyunma odasına girenlerin olduğunu iddia ederek, bunların açıklanmasını istedi.

Maçtan sonra stattan ayrılırken açıklama yapan İbrahim Kızıl, devre arasında hakemlerin soyunma odasına birilerinin girdiğini ileri sürerek, "Devre arasında hakem soyunma odasına girildi. Kuddusi Müftüoğlu, adam gibi adam. Çıkıp söylesinler kimin girdiğini. Yoksa bende var, ben söylerim" dedi.

İbrahim Kızıl, maçların oynanarak kazanılması gerektiğini vurgulayarak, "Hakemlere baskı yapılırsa, bu lig nereye gider? Soyunma odasına gidip baskı yapılırsa, hakemler nasıl maç yönetecek? Onlar da insan" diye konuştu.

NİHAT ÖZDEMİR'DEN JET YANIT!

Öte yandan, Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl'ın "Hakemin soyunma odasına kim girmiştir. Kuddusi Müftüoğlu bunu açıklasın yoksa ben açıklarım." şeklinde yaptığı açıklamaların hatırlatılması üzerine Nihat Özdemir, Başkan Aziz Yıldırım'ın soyunma odası koridorlarına indiğini ifade ederek, "Soyunma odası koridorlarında hakem ile karşılaşmıştır; ancak ona herhangi bir müdahalesi olmamıştır. Şu anda Başkanımız, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mahmut Özgener ve TFF yöneticilerinden Levent Kızıl'a ulaşmaya çalışmaktadır. Ancak kendileri telefonlarına cevap vermemiştir." dedi.

ALİ KOÇ GALATASARAY'A ÇATTI!

Fenerbahçe Kulübü Asbaşkanı Ali Koç da, Gaziantepspor karşısında 3 puan aldıkları için çok mutlu olduklarını söyledi.

Galatasaray Kulübü'nün derbi maç öncesinde gündeme gelen yemek daveti konusunda Ali Koç, kendilerine henüz böyle bir davetin gelmediğini belirterek, "Her derbi öncesinde bu konu gündeme geliyor. Medyada okuyoruz; ancak bize gelen hiçbir resmi davet yok. Eğer gelen davet olursa durumu değerlendiririz. Olumlu cevap vermeye çalışırız. Elimizden ne gelirse değerlendirmeye çalışırız." dedi.