BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  AK PARTİ

Saldırılara pabuç bırakacak parti değiliz

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'dan saldırılara yönelik açıklama geldi...

Abone ol

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik saldırılara ilişkin, ''Bu tür saldırılara pabuç bırakacak bir parti ve hükümet değiliz'' dedi.

Bakan Yılmaz, Kalkınma Bakanlığı'nda İspanya Ekonomi Bakanlığı'nın Ticaretten Sorumlu Müsteşarı Jaime Garcia Legaz Ponce ve beraberindeki heyet ile görüştü.

Görüşmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi ve Adalet Bakanlığı'na yönelik saldırılara ilişkin bir soruyu yanıtlayan Yılmaz, siyasi partilerin halkı temsil ettiğini belirtti.

BU TÜR SADIRILARA PABUÇ BIRAKACAK PARTİ DEĞİLİZ

Yılmaz, bu partilere ve bu partilerin il ve merkez teşkilatlarına yapılan saldırıların aslında halka yapılan saldırılar olduğunu ifade ederek, ''Bu partilere oy veren insanların iradesine, milletin iradesine yapılmış saldırılardır. Hiçbir şekilde tasvip edilmeyecek saldırılardır. Bu tür saldırılara pabuç bırakacak bir parti ve hükümet değiliz. Demokratik bir çerçevede şiddetten uzak bir şekilde Türkiye'de siyasetin gelişmesi yönünde ekonomide, demokraside çalışmalarımız devam edecektir'' diye konuştu.