BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.436,26
HABER /  GÜNCEL

Sahte içki üreten mekana baskın!

İstanbul Bağcılar Kirazlı Mahallesi Yelkovan Sokak'ta bulunan tekel bayiinde sahte içki üretim ihbarını alan müdürlük hemen harekete geçti

Abone ol

İstanbul Bağcılar Kirazlı Mahallesi Yelkovan Sokak'ta bulunan Şumnu adlı Tekel bayiinde kaçak içki üretildiği ve satıldığı ihbarını alan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı A Bölgesi Güven Timi ekipleri harekete geçti.

Bir süre tekel bayisini takibe alan güven timi polisleri, Şumnu Tekel Bayii sahibi Erdinç Mutlu'nun (40) kendi yaptığı rakı, votka, viski, şarap ile Bulgaristan'dan kaçak olarak getirdiği pek çok ünlü markanın kaçak ürünlerini sattığını belirledi.

Müşteri kılığına giren güven timi ekipleri Tekel bayiine girerek Erdinç Mutlu'dan kaçak içki satın aldı. Bu sırada dışarıda bekleyen güven timi polisleri operasyonu gerçekleştirdi. Mutlu, göz altına alınarak Güneşli Polis Merkezi Amirliği'ne götürülürken, dükkanda yapılan aramada 182 şişe kaçak içki ele geçirildi.

Mutlu'nun poliste verdiği ifadesinde, içkileri kendisinin içtiği ve tadını bilen müşterilerin diş ağrısı için aldıklarını söylediği belirtildi.