BIST 9.891
DOLAR 32,51
EURO 34,90
ALTIN 2.454,71
HABER /  MAGAZİN

Russell Crowe'dan Cem Yılmaz'a soğuk duş

Nuh: Büyük Tufan'la ses getiren ve Türkiye'ye Çanakkale filmi çekmeye gelen ünlü aktör Russell Crowe'dan Cem Yılmaz'a soğuk duş...

Abone ol

Son dönemde vizyondaki fimi Nuh: Büyük Tufan'la ses getiren ünlü aktör Russell Crowe, Cem Yılmaz'ı takibi bıraktı.

Russell Crowe yönetmenliğini yaptığı The Water Diviner filmi için Cem Yılmaz'a teklif götürmüş, Yılmaz da film için kamera karşısına geçmişti.

Filmin çekimlerinin ardından Russell Crowe'un Yılmaz'ı Twitter 'da takibi bıraktığı görüldü. Twitter'da 6 milyonu aşkın takipçisi bulunan Yılmaz'ın ise takip ettiği 28 kişiden biri Russell Crowe.

BU ÜLKEDE ÇOK FAZLA YETENEK VAR

Film çekimleri için Türkiye'ye geldiği zaman Twitter'da Türkiyeli oyuncularla birlikte bir gün geçirdiğini yazan Avustralyalı aktör, "Bu ülkede çok fazla yetenek var" demişti.

CEM YILMAZ İLE NEŞELİ BİR AKŞAM YEMEĞİ

Cem Yılmaz ile akşam yemeği de yiyen Crowe, Gece yarısı "Having dinner with Jem Yilmaz, he keeps stealing my fork Cakal!!!" "Cem Yılmaz ile yemek yiyorum, çatalımı çalıyor Çakal" yazmıştı.

İsmi düzeltmek amacıyla "Cem, Jem, Shem... Çatalımı çalıyor" yazan Crowe'a, Cem Yılmaz da mention atarak cevap verdi.

“Hesabı, Russell’ın ödeyeceği belli bir yemekteyiz. Russell iyi biri ve mükemmel bir aktör. Hesabı öde!” yazan Yılmaz'a karşılık Crowe, "Cem Yilmaz is cool. He is also funny . Am I the first to know this?", "Cem Yılmaz iyi birisi. Aynı zamanda komik biri. Bunu ilk bilen ben miyim?” diye yanıt verdi.

Crowe son olarak Gezi olaylarına gönderme yaparak "Diren Cem" yazdı.