BIST 9.717
DOLAR 32,53
EURO 34,92
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL  /  EMLAK

Trendist'e yoğun ilgi yeni projeyi getirdi!

Trendist'e gösterilen yoğun ilgi K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığını 2'nci projeye yönlendirdi.

Abone ol

Trendist'e gösterilen yoğun ilgi K Yapı ve Solid İnşaat ortaklığını 2'nci projeye yönlendirdi. Yıl sonunda satışa çıkacak yeni proje, ilkinden daha büyük olacak.

K Yapı ve Solid İnşaat ortaklğında inşa edilen Trendist Ataşehir projesi, tüketicilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. 6 ayda yüzde 55'i satılan projenin inşaatı da yüzde 30 bitmiş durumda. Mazhar Alanson'un oynadığı reklam filmi sayesinde hafta sonu 37 konut satan ortaklar, şimdi de Ataşehir'de hayata geçirecekleri yeni projeye odaklandı. K Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Murat Karaduman, "Özellikle Fikirtepe'den çok fazla proje teklifi alıyoruz. Ancak o bölgenin 10 seneye ihtiyacı var. Biz yine Ataşehir'de konut, rezidans, ofis ve otelden oluşan bir karma proje üzerinde çalışıyoruz. 250 bin metrekare satılabilir alana sahip yeni proje, Trendist'ten daha büyük olacak. Yıl sonu veya 2015'in başında satışa çıkaracağız" dedi.

YÜZDE 17 PRİM YAPTI

Murat Karaduman, Trendist projesinde konutların kısa sürede yüzde 17 prim yaptığını, tamamlandığında ise bu oranın yüzde 45'i yakalayacağını söyledi. Proje kapsamındaki 43 adet cadde dükkânını eylülde satışa sunacaklarını kaydeden Karaduman, "Ticari birimlere ilgi, dairelerden daha büyük" diye konuştu

TRENDİST ATAŞEHİR'DE İKİ ALTERNATİFLİ ÖDEME PLANI

Trendist Ataşehir'de iki alternatifli ödeme planı başlatıldı. Yüzde 5 peşinat avantajı sunan kampanya süresince, peşinatın geri kalan yüzde 20'si bir yıl ertelenebilecek. İkinci ödeme alternatifinde ise yüzde 50'si peşin, geri kalan yüzde 50'si vade farksız taksitlendirilecek.