BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,94
ALTIN 2.442,01
HABER /  GÜNCEL

Pttmatik : Hayatınızı kolaylaştırır…

Ülke genelinde hiçbir banka ATM’sinin bulunmadığı toplam 175 yerleşim yerinde sadece Pttmatikler vatandaşlara hizmet veriyor.

Abone ol

Paraya sıkıştınız ve yakınlarda bankanız bulunmuyor. Elektrik faturasının son günü ve acilen bir ödeme noktasına ulaşmanız gerekiyor... Hiç merak etmeyin; Pttmatikler Türkiye’de binlerce ATM’siyle size en yakın mesafede. Üstelik Pttmatikleri kullanabilmeniz için Pttkartınız olmasına gerek de yok.

Ülkemizin en köklü ve güvenilir kuruluşlarından PTT A.Ş., sektördeki diğer bankalara kıyasla çok daha kısa bir geçmişe sahip olmasına rağmen cihaz sayısı bakımından oldukça önde. Ülke genelinde hiçbir banka ATM’sinin bulunmadığı toplam 175 yerleşim yerinde sadece Pttmatikler vatandaşlara hizmet veriyor. PTT A.Ş.’nin sunduğu Pttmatik Ortak Nokta Hizmeti’yle kartı olmayan veya kartında Visa ve MasterCard logosu bulunan yurt içi ve yurt dışı banka müşterileri Pttmatiklerde işlem yapabiliyor.

7/24 faydalanılabilen Pttmatiklerden nakit çekilebilir; cep telefonu, elektrik, su, doğalgaz faturaları ödenebilir; posta çeki hesabına para yatırılabilir; Passolig, Pttcel ve HGS’ye para yüklenebilir... Üstelik, 2017 yılı içerisinde 1000’e yakın yeni Pttmatik cihazı daha hizmetinize sunulacak. Pttmatik, hayatınızı kolaylaştırır…