BIST 10.188
DOLAR 32,35
EURO 34,91
ALTIN 2.398,11
HABER /  GÜNCEL

Polisle eylemcilerin gizli muhabbeti

Polisle eylemciler çatışma arasında muhabbet etti. O muhabbette gizli kameraya alındı. Sohbette hayli ilginç diyaloglar var.

Abone ol

  İNTERNETHABER   - Gezi parkı eylemcileri ile olaylarda görev yapan Çevik Kuvvet polisleri arasındaki bir gizli kayıt sanal alemde dolaşıma girdi.

Direnişçilerden tarafından gizli kayda alınan 'polisle sohbette", ilginç diyaloglar yer alıyor. Polisler bir ara göstericilere "Hocam dağıt şunları 4 gündür eve gidemiyoruz' diye ricacı oluyor.

İŞTE O DİYALOĞ

POLİS : Bizim aracımız yağmalandı benim silahım çalındı. O silahla bir suç işlense... Fakat bu olaylardan sonra insan ister istemez nefret duyuyor. Bu sadece sizle alakalı değil. Aranızdaki provakatörleri sız çıkaracaksınız!

EYLEMCİ: Biz onları zaten ayırıyoruz. Ama bir noktadan sonra siz sadece emri mi uyglulayacaksınız, yoksa bir yandan şunu düşünüyor musunuz: acaba ne oluyor burada.Bu insanlar haklı olabilir mi?

POLİS : Acaba ne oluyor burada diyoruz da emri uygulamadan bir şey yapabilir misin? De ki paranı ben vereceğim, ben senin yanındayım, bıraktım bu işi...

BİR BAŞKA POLİS : Burdakilerin hepsi mecburiyetten yapıyor bu mesleği. Elinde belki başka bir imkan olsa....

EYLEMCİ : Abi şu durumdan hiçbirimiz memnun değiliz. Yemin ediyorum bak yemin ediyorum hiç birimiz bu durumdan memnun değiliz. Hiçbirimiz memnun değiliz.

POLİS : Hepimiz aynı vatanın evlatlarıyız!

EYLEMCİ : Sana gelecek şey bana gelsin, yemin ediyoruz. Siz bizim düşmanımız değilsiniz!

YA HOCAM DAĞIT ŞUNLARI!

POLİS : Ya hocam şunları dağıt ya (göstericileri kastediyor). Bak 4 gündür eve gideceğim ya!..

EYLEMCİ : Abi ben de 4 gündür uyuyamıyorum! Haksınızı da biz de yıllardır nefes alamıyoruz yani... Kafamıza sürekli binen bir adam var.

POLİS : Bunun muhatabı ben değilim abi. Ben emir kuluyum!

DİĞER POLİS : Seçim var önümüzde tepkini öyle göstereceksin!

EYLEMCİ : Abi bir sigara versene (polise diyor)

POLİS : Ben de sizinkilerden aldım

İŞTE O GİZLİ KAYIT!