BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,73
ALTIN 2.439,55
HABER /  GÜNCEL

Parayla değil kontörle lahmacun!

Lahmacun severler Turkcell'in bu kampanyasına çıldırıyor İşte o kampanyanın detayları

Abone ol

Dünyada ilk kez sms yoluyla ürün satışı Hacıoğlu Genç Turkcell işbirliği ile gerçekleşti. Yoğun katılım olunca lahmacun fiyatında indirim yapıldı.

Hacıoğlu; Turkcell aracılığı ile Genç Turkcell'lilere kampanya kapsamında 3 milyon sms ve 1 milyon mail gönderdi. 4 lahmacunun 4.80'e satılacağı ilan olunan kampanyada Genç Türkcell'lilerin lahmacunları satın alması için tek bir sms göndermeleri yetti.

LAHMACUN BEDELİ KONTÖRDEN DÜŞTÜ

Sms karşılığı mesaj yoluyla satın alma şifresine sahip olan Genç Turkcell'liler; Hacıoğlu Restoranlarından bu şifre ile nakit para ödemeden lahmacunlarını aldı. Nakit para ödenmedi çünkü lahmacunların bedeli direk kontörden düştü veya ilgili hattın faturasına yansıdı. Bu aynı zamanda dünya üzerinde sms yoluyla yapılan ilk satıştı. Yoğun ilgi gösterilen kampanyaya deval edileceği bildirildi.

Konu ile ilgili görüşünü aldığımız Hacıoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Yılmaz Esen; "Genç Turkcell'le birlikte olgunlaştırdığımız bu projede, dünyada bir ilki gerçekleştirmenin gururunu yaşıyoruz. Katılımın yoğun olması amacı ile bu proje kapsamında lahmacun fiyatını maliyetinin altına çektik. Ben umuyorum ki bir gün bu sistem para veya kredi kartlarının yerini tutacak güce kavuşacak