BIST 9.798
DOLAR 32,58
EURO 35,04
ALTIN 2.458,81
HABER /  GÜNCEL

Parabollar kampta Paralel listeliyor!

Yeniçağ yazarı Ahmet Takan, AK Parti'deki cemaati yok etme hazırlıklarıyla ilgili ilginç bilgiler paylaştı. 'Paralel'e karşı yeni isim buldu!

Abone ol

Yeniçağ gazetesi yazarı Ahmet Takan, haftasonu Ankara kulislerinde ne olup bittiğini anlattığı yazısında cemaate 'paralel' derken, cemaatin karşısındaki iktidara da ilginç bir isim buldu. 

Hatasonu AK Parti kuluslerinde daha önce yazdıklarından farklı birşey olmadığını anlatan Ahmet Takan, iktidar partisi için "parabol" ismini kullandı. İşte Takan'ın yazısının ilgili bölümü:

HANGİ KURUMDAN HANGİ PARALELCİ GÖNDERİLECEK?

"Yazıp-çizdiklerimizden farklı bir durum (Pazartesi öğle saatleri itibarıyla) yok..
Parabolcular, tatil görünümlü kamp çalışmalarında devlet kadrolarının yeni taksimatı üzerine yoğunlaştı;
Hangi Bakanlık ve kurumdan hangi paralelciler gönderilecek?.. Onların yerine hangi parabolcular gelecek?.. Paralelcilerden kimler parabolculara biat etmesi için tehdit edilip farklı makamlara veya yerlerinde kalması önerilecek?.."

ARALARINA PARALEL SIZMASIN DİYE..

"Parabolcular, devlet kadrolarının taksimatını yaparken kılı kırk yarıyorlar, dosyalar didik ediliyor; ola ki aralarına yeni bir paralel sızma olmasın, Recep Erdoğan’dan sopa yemeyelim diye!..
Ara not: “Bu parabol de nereden çıktı?” demeyin. Matematik ve geometri bilgilerinize baş vurun. Benden size küçük bir yardım; Parabol tepe noktasının koordinatları 'T' olarak gösterilir."