BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.440,10
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kılıçdaroğlu 3 saat kimlerle görüştü?

CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun 3 saatlik toplantısı Ankara kulislerini hareketlendirdi.

Abone ol
CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun İstanbul'daki 3 saatlik sır görüşmesi, merak konusu oldu! Görüşmeyle ilgili tek açıklamayı ise Gürsel Tekin yaptı. CHP Genel Sekreteri Tekin, toplantıya katılanların isimlerini vermedi; ancak Kılıçdaroğlu'nun oldukça önemli isimlerle görüştüğünü ve Türk ekonomisinin ele alındığını söyledi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun baş döndüren İstanbul trafiği merak uyandırdı. Kılıçdaroğlu, Türk Hava Yolları'nın tarifeli uçağı ile bugün saat 11.10'da İstanbul’a geldi ve saat 15:00'da İstanbul'dan Ankara'ya uçtu.
 
AÇIKLAMA GÜRSEL TEKİN'DEN
 
Kılıçdaroğlu’nun İstanbul’daki gizli 3 saatlik görüşmesine ilişkin kısa bir açıklama yapan  CHP Genel Sekreteri Gürsel Tekin, toplantıya katılanlar konusunda isim veremeyeceğini; ancak Türkiye'nin yetiştirdiği içeride ve dışarıda ekonomisi bilgisi olan çok değerli isimler olduğunu söyledi. Tekin şöyle konuştu:

"Genel Başkanımız ismi önde gelen ekonomi uzmanları ile bir araya geldi. Uzman ekiple 3 saate yakın görüşme yapıldı. Türkiye’de, dünyada, Orta Doğu’da ekonomide neler oluyor bunları konuştuk. Özel bir toplantı değil. Ayrıntıları merak eden dostlarımız Türkiye’nin son 1 haftadır yaşadığı devlet krizini özellikle Sayın Çiçek’in ve Sayın Babacan’ın söylediklerini dikkate alması gerektiğine inanıyorum.” dedi.
 
“CHP’DE KIRILMA, DARILMA BEKLEMESİNLER”
 
Muharrem İnce’nin genel başkanlığa aday olacağına ilişkin de konuşan Tekin, “Basın toplantısını izleyemedik. CHP bir kırılma, darılma beklemesinler. Nezaket kuralları içerisinde yarış olacak. İnce’ye de başarılar dileriz. “ dedi.