BIST 9.717
DOLAR 32,54
EURO 34,94
ALTIN 2.438,27
HABER /  GÜNCEL

Osmaniye'de HDP binasına taşlı saldırı

OSMANİYE 'de Şırnak'tan gelen şehit haberi infiale yol açtı. 30 kişilik bir grup HDP binasını taşladı.

Abone ol

Şırnak'ta şehit düşen Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için protesto yürüyüşü yapan 30 kişilik grup, HDP Osmaniye il binasını taşlayıp, binaya Türk Bayrağı astı.

Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi'nde şehit düşen hemşerileri Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için protesto yürüyüşü yapan 30 kişilik bir grup HDP, Osmaniye il binasını taşlayıp, partinin bulunduğu binaya Türk Bayrağı astı.

ÜLKÜCÜLER HDP BİNASINI TAŞLAYIP TÜRK BAYRAĞI ASTI

Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın şehit düştüğünün duyulması üzerine toplanan grup, terör karşıtı sloganlar atarak, HDP Osmaniye il binasının da bulunduğu Dr. Sadık Ahmet Caddesi üzerinde yürüyüşe geçti.

Burada HDP'yi taşlayıp camlarını kıran göstericiler, daha sonra partinin bulunduğu 3 katlı binaya Türk bayrağı astı. Aynı caddede bulunan Çarşı Polis Merkezi Amirliği'nde görevli polis memurları, Türk Bayrağı'nın asılmasının ardından göstericileri uzaklaştırdı.

sehit-haberi-ulkuculeri-sokaga-doktu-hdp-7620704_3420_m.jpg

PAZAR GÜNÜ TOPRAĞA VERİLECEK

Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan'ın cenazesinin yarın öğle namazının ardından Envarul Hamit Cami'sinde kılınacak cenaze namazının ardından Osmaniye Şehitliği'nde toprağa verilmesi bekleniyor.

ÜST DÜZEY KOMUTANLAR DA KATILACAK

Şehit Jandarma Yüzbaşı Alkan'ın cenaze törenine ağabeyleri Jandarma Yarbay Mehmet Alkan ile Deniz Astsubay Başçavuş Mustafa Alkan'la birlikte üst düzey komutanların da katılacağı öğrenildi.

sehit-haberi-ulkuculeri-sokaga-doktu-hdp-7620704_3740_m.jpg