BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Düğünün orta yerinde gelinle damada şok!

Büyük Kulüp’te Mehtap Sevgili ile evlenen işadamı Yıldırım Gökhan Niya'ya haciz şoku... 2 haciz memuru, 1 bilirkişi ve alacaklı firmanın 2 avukatı düğüne haciz için geldi!

Abone ol

İşadamı Yıldırım Gökhan Niya, Büyük Kulüp’te Mehtap Sevgili ile evlendi, düğünde takılan takılar ise bir anda uçtu! İşte sebebi...

İddialara göre, Bodrum Konacık’ta geçen yıl Nisan ayında 600 bin euroya villa satın alan Yıldırım Gökhan Niya'nın borcunu ödememesi sonrasında, 2 haciz memuru, 1 bilirkişi ve alacaklı firmanın 2 avukatının ziynet eşyaları, değerli eşyalar ile paralar için geldiği düğüne "haciz işlemi" damgasını vurdu.

DÜĞÜNDE HACİZ ŞOKU!

Niya'nın 200 bin lira peşinat verdiği, kkalan borç için de 8 çek kestiği ancak yine de borcunu ödemeyince alacaklı şirketin düğününe haciz getirdiği öğrenildi.

Düğünün yapıldığı Kadıköy Büyük Kulüp’e gelen avukatlar, icra memurlarıyla birlikte damadın yakınlarına durumu izah ettiler.

Daha sonra haciz işlemi başladı. Takılara icra memurları haciz uyguladı. Bilirkişi altınların değerinin belirledi. Altınlar, icra memurları tarafından İstanbul Anadolu Adalet Sarayı’na götürüldü. Haciz için kısa bir süre görevlilerin yanına gelen Yıldırım Gökhan Niya, daha sonra salona geçerek düğüne devam etti.

gelinle-damada-haciz2.jpg

Haciz işlemi yapan avukatlardan Engin Kart, "Burada bulunma sebebimiz müvekkilimizin hak ve alacaklarının haczini sağlamaktı. Açık bir icra dosyasından dolayı buraya hacze gelmek zorunda kaldık. Bu haciz alışılmışlardın dışında farklı bir haciz şöyle ki, Büyük Kulüp gibi bir mekanda yapılan düğüne hacze gelmekte zorlandık. Sağ olsun arkadaşlar bize yardımcı oldular arkadaşlara rahatsızlık vermeyecek şekilde haciz işlemini tamamladık. Düğünde takılan takıların bir kısmını haciz ettik ve dosyamızı aldık. Altınlar da icra müdürlüğü kasasına götürülmek üzere memur arkadaşlar tarafından yola çıktı. Tekrarlıyorum, üzgünüz, böyle bir durumla karşılaşmak istemezdim. Biz de görev icabı buraya geldik. Alacağımız bayağı yüklü bir meblağdı. Ama haciz edilenler alacağımızı karşılamadı" dedi.

gelinle-damada-haciz3.jpg