BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,86
ALTIN 2.444,47
HABER /  MAGAZİN

Müjde Arın gençlik sırrı!

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Müjde Ar, işin sırrının ise düzenli hayattan geçtiğini söyledi

Abone ol

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Müjde Ar, işin sırrının ise düzenli hayattan geçtiğini söyledi. İşte Müjde Ar'ın yaşamına sokmadığı şeyler...
Yeşilçam’ın önemli oyuncularından Müjde Ar, “Ben Trabzonlu’yum. Evimizde herkes Karadeniz şivesiyle konuştuğundan Kuşdili dizisinde konuşurken pek zorluk yaşamadım. Yine de Süreyya Davulcuoğlu’ndan seslendirme dersleri alıyorum” dedi.

Güzelliğiyle yıllara meydan okuyan Müjde Ar, işin sırrının ise düzenli hayattan geçtiğini söyledi. Eşi Ercan Karakaş’tan ‘Mikail Meleğim’ diye bahseden Ar “Sigara, içki, kumar, gece hayatı yok. Saat 22.00 olunca uyurum. Evde de stres denilen bir şey yok. Mikail gibi bir koca bulmuşum. Ne kavga ne gürültü var. İçini güzel tutarsan yaşlanmıyorsun gerisi boş” sözleriyle genç kalmanın düzenli yaşantıdan geçtiğini anlattı. Dizideki kızı Hande Subaşı ve Şahnaz Çakıralp’i kendi çocuğu gibi gördüğünü söyleyen Müjde Ar, “Şeker hastası olduğumdan çocuğum olmadı. Kız kardeşimin çocuğunu evlatlık edindim. Kendimden 20 yaş küçük herkesi kendim doğurmuş sanıyorum” dedi.