BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Burcunun katili yakalandı

Adana'da, uzun namlulu silahla yapılan saldırı sonucu ölen üniversite öğrencisi Burcu'nun katili yakalandı

Abone ol

Adana'nın Kozan ilçesinde, otomobile uzun namlulu silahla yapılan saldırı sonucu ölen üniversite öğrencisi Burcu Demircan'ın cinayet zanlısı yakalandı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, merkez ilçe Seyhan'daki Süleyman Demirel Bulvarı'nda bulunan Bedriye Yeter Sitesi'ndeki bir daireye operasyon düzenledi.

Operasyonda, cinayet zanlısı olarak aranan İ.N.T. (29) ile birlikte yaşadığı D.Y. (19), kardeşleri M.A.T. ve M.K.T. gözaltına alındı.

Yetkililer, İ.N.T'nin 10 ayrı hırsızlık suçundan sabıkası
bulunduğunu, evde yapılan aramada da olayda kullandığı belirlenen uzun namlulu silah, çok sayıda sahte kimlik, otomobil plakası ve mermi ele geçirildiği belirtildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

Kozan'ın Şevkiye Mahallesi'nde, 12 Martta Kozan Meslek Yüksekokulu öğrencisi Burcu Demircan (22) ve şoför Mehmet Öztürk'ün içinde bulunduğu 01 BU 106 plakalı araca uzun namlulu silahla saldırı düzenlenmişti. Saldırıda Demircan ölürken, Öztürk yaralanmış, otomobile ise 60'a yakın mermi isabet etmişti.