BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Taraf yazarına Alperen yumruğu!

Yazıcıoğlu'nun tartışıldığı program sonrasında olay çıktı. Taraf yazarının sözleri BBP'li bir kişiyi fena kızdırdı.

Abone ol

BBP Lideri Muhsin Yazıcıoğlu’nun ölümü, Erhan Çelik’le İskele Sancak’ta masaya yatırıldı.

Programa eski Cumhuriyet Savcısı Gültekin Avcı, BBP lideri Yazıcıoğlu'nun avukatı Kemal Yavuz, Taraf Gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, Deşifre programı Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ali Önel katıldı.

BBP VE YAZICIOĞLU HAKKINDA SÖYLENENLER

Program gayet sakin bir şekilde sona erdi. Medyaradar sitesinde yer alan habere göre; program bitiminde Rasim Ozan Kütahyalı'nın Muhsin Yazıcıoğlu ve BBP hakkındaki sözlerine sinirlendiği sanılan İstanbul Alperenler Ocağı başkanı Mustafa Kayatuzu soluğu Eyüp'teki Kanal 7 binasında aldı.

Kanal 7 binasının üçüncü katındaki tuvalete gitmek üzere olan Rasim Ozan Kütahyalı, Alperenler Ocağı Başkanı Kayatuzu'nun yüzüne inen yumruklarıyla bir anda neye uğradığını şaşırdı. Kütahyalı olay yerinde düşerek bayıldı.

BEN GEREĞİNİ YAPTIM

Kayatuzu'nun dayak olayından sonra telefon açarak, "Gelmenize gerek yok ben gereğini yaptım" diyerek Kanal 7 binasından ayrıldığı ileri sürüldü.

Saldırının ardından özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Kütahyalı yanında avukatı Ergin Cinmen ve programın sunucusu Erhan Çelik, Eyüp Merkez Karakolu'nda ifade verdi.