BIST 9.923
DOLAR 32,44
EURO 34,81
ALTIN 2.446,94
HABER /  GÜNCEL

Tek derdimiz onun ruh hali

Öcalan çok sıkılmış, ruh hali sakatmış. Bebek katiline şimdi arkadaş gidecek. Bakan açıkladı, siz ne diyorsunuz!

Abone ol Avrupa kafayı taktı, Ankara'nın da aklı yattı. Yalnızlıktan ruh sağlığı bozulan bebek katili Öcalan'a arkadaş gönderiliyor. Adalet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İmralı'da 5-6 mahkumun daha kalacagı yeni bir infaz kurumu yapıldığını açıkladı. Bu haber şehit ailelerinin içini yaktı.

ÖCALAN'IN RUH SAĞLIĞI ÇOK ÖNEMLİYMİŞ!
AVRUPA ÖYLE DİYOR! PEKİ YA BU BEBEĞİN
YAŞAM HAKKI NE OLACAK?

ANKETE KATILIN VE BU KARARA KARŞI
SESİNİZİ DUYURUN!


Avrupa İşkenceyi Önleme Komitesi terörist Abdullah Öcalan’ı İmralı’da 4 kez ziyaret etti. Son ziyarette Abdullah Öcalan’ın psikolojik durumunun kötüye gittiği tespiti yapıldı. Komite, Öcalan’ın başka hükümlülerle temasını sağlayacağı bir ortam oluşturulması tavsiyesinde bulundu.

Abdullah Öcalan’ın başka bir cezaevine nakline, kamu güvenliği açısından karşı çıkan hükümet, bunun yerine az sayıda hükümlüyü İmralı’ya nakletme kararı aldı.

Bakan Şahin, Karatekin Üniversitesi’nin açılışı için geldiği memleketi Çankırı’da gazetecilerin, Öcalan’ın yanına yeni mahkumlar konulup konulmayacağı yönündeki sorularını yanıtlarken şöyle de

BEBEK KATİLİNE
UYGUN ARKADAŞ!
 

Bebek katiline en uygun arkadaş
kim olabilir dersiniz? Sırp kasabı
olur mu? Hem ruh arka-
daşı isteyen Avrupa'ya da kapak
olur... Bir kaç önerimiz daha var.

HABERİN AYRINTILARI İÇİN
TIKLAYIN!

di:

5-6 mahkum gidecek

İmralı Adası’na, orada görev yapan güvenlik görevlilerinin barınabileceği yerlerin uygun olmaması nedeniyle yenilerini yapmak için bir inşaat başlattık. Aynı zamanda oraya 5 veya 6 hükümlünün daha kalabileceği şekilde bir ceza infaz kurumu yapmayı planlıyoruz. O nedenle ileriki günlerde bunu yaptıktan sonra oraya hükümlü sevk edecek miyiz, etmeyecek miyiz onu değerlendireceğiz.”

Dün de İmralı’ya çok sayıda kamyon, iş makinesi ve inşaat malzemesi gönderilmişti.