BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.441,00
HABER /  GÜNCEL

GOPta İsmek sergisi

Kültürel dokuya katkı sunan İSMEK’in el sanatları sergisi Gaziosmanpaşa Kültür merkezi’nde açıldı.

Abone ol

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol,geleceğe bir köprü görevi üstlenen Türk el sanatlarının yaşamımızda hiç eksilmemesi için yaptığımız katkılar sürecek ‘’ dedi.

Ücretsiz eğitimleri, sergileri, seminerleri, konferansları, fuarları ve yayınları ile İstanbul’un kültürel dokusuna önemli katkıları bulunan İSMEK’in el sanatları sergisi Gaziosmanpaşa Kültür merkezi’nde açıldı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği açılışta konuşan Gaziosmanpaşa Belediye başkanı Dr. Erhan Erol, Türk el sanatlarının toplumumuzun geleneksel kültürünü yansıtan önemli ürünler olduğuna dikkat çekerek,’’ İlçemizde Hanımlar Masamızın düzenlediği kurslarla da el sanatlarına olan katkılarımız sürüyor.

Geleceğe bir köprü görevi üstlenen bu sanatların yaşamımızda hiç eksilmemesi için yaptığımız katkılar sürecek ‘’ dedi. Sergide ebru, çini, minyatür, rölyef, resim, folyo, iğne oyası, ahşap boyama, makine nakışı benzeri el sanatlarından oluşan 100’ü aşkın eser sergileniyor. İSMEK’in sergi açılışına Başkan Erol’un yanı sıra Ak Parti İl Başkanı Aziz Babucçu, GOP Kaymakamı Ferhat Çağlar ile AK Parti İlçe Başkanı Cahit Altunay çok sayıda vatandaş ve kursiyerler katıldı.