BIST 10.540
DOLAR 32,28
EURO 35,02
ALTIN 2.476,35
HABER /  POLİTİKA

Turkcellden belge geldi

Telekom'un kayıtlarına güvenmeyen CHP yönetimi umudunu Turkcell'e bağlamıştı. İşte o kayıtlar açıklandı.

Abone ol

Telekom'dan sonra Turkcell de CHP'nin son ümitlerini tüketti. Turkcell'in kayıtlarında Sav'ın numarası saat 10.03'te aranmış ve kesintisiz 2.647 saniye görüşme yapılmış.

Turkcell, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın cep telefonunun, 23 Mayıs Cuma günü Vakit gazetesine ait sabit bir hattan arandığını bildirdi.

Edinilen bilgiye göre, resen yürütülen soruşturma kapsamında Turkcell, Sav'ın cep telefonunun Vakit gazetesine ait hattan arandığına ilişkin yazıyı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına gönderdi.

Turkcell'den gönderilen yazıda, Sav'a ait hattın, Vakit gazetesine ait sabit hattan 23 Mayıs Cuma günü saat 10.03'te arandığı ve 2.647 saniyelik kesintisiz sürekli iletişimin sağlandığı bildirildi.

SAV "BUNLAR ABUK SABUK ŞEYLER" DEMİŞTİ

CHP Genel Sekreteri Sav ise, o gün Vakit gazetesi ile herhangi bir görüşmesi olmadığını açıklamıştı. Sav, "Ne Vakit gazetesinin Ankara temsilcisiyle ne de muhabiriyle hiçbir şekilde telefon görüşmem olmadı. Ayrıca, 'telefonun tuşuna yanlış bastı', 'valinin konuşmasını dinledik'... Bunlar abuk sabuk şeyler." demişti.