BIST 9.916
DOLAR 32,54
EURO 34,85
ALTIN 2.446,91
HABER /  GÜNCEL

Tecavüz ve naylon fatura çetesi

Silah zoruyla kaçırdıkları kadına Gamze Özçelik'i örnek gösterip aylarca tecavüz ettiler

Abone ol Silah zoruyla kaçırdıkları kadına aylarca tecavüz ettiği ileri sürülen şahsın evine yapılan baskında milyonlarca YTL değerinde naylon fatura, çalıntı şirket çeki ele geçirildi. Şüphelinin aracında yapılan aramada ise kaçırdığı kadının çıplak resimlerinin olduğu CD ve fotoğraf makinesi ele geçirildi.

Büyükçekmece'de, zorla kaçırdığı S.E.'ye aylarca tecavüz ettiği öne sürülen Z.K. ve 2 arkadaşı polisin yaptığı baskınla yakalandı.

S.E.'nin kaçarak polise haber vermesi ile ortaya çıkarılan olayda, Z.K.'nin evine yapılan baskında milyonlarca YTL değerinde naylon fatura, çalıntı şirket çekleri ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Z.K. ve 2 arkadaşı, emniyette yapılan işlemlerin ardından Fatih Adliyesi'ne sevk edildi.

GAMZE ÖZÇELİK'İ ÖRNEK VERMİŞ

S.E.'yi kaçırarak aylarca tecavüz ettiği ileri sürülen Z.K.'nin, S.E.'ye "Kimseye bir şey söylersen, görüntülerini internet sitelerine veririm" diyerek tehdit ettiği öğrenildi. S.E.'nin ifadeleri doğrultusunda mali polisin, Z.K.'nin 34 FT 1843 plakalı aracında yapılan aramalarda, S.E.'nin çıplak görüntülerinin bulunduğu CD ve görüntülerin içinde bulunduğu fotoğraf makinesi de bulundu.

TECAVÜZ OLAYI, NAYLON FATURA OLAYINI ORTAYA ÇIKARDI

Z.K. tarafından silah zoruyla kaçırılan ve aylarca tecavüze uğrayan S.E.'nin polise verdiği ifadelerde naylon fatura vurgunu da ortaya çıkarıldı. S.E.'nin ifadelerinin ardından operasyon düzenleyen mali şube polisi, evde bulunan milyonlarca YTL değerindeki naylon fatura, çalıntı şirket çekleri ve S.E.'nin tehdit edilmesinde kullanıldığı belirlenen silah da ele geçirildi. Emniyette sorguları tamamlanan, Z.K. ve iki arkadaşı Fatih Adliyesi'ne sevk edildi.