BIST 10.056
DOLAR 32,24
EURO 34,79
ALTIN 2.430,93
HABER /  POLİTİKA

İşte Bahçelinin telekulak önlemi!

Herkes "dinleniyorum" korkusuna kapıldı. MHP liderinin de bu konuda bir önlemi var. Hem de çok ucuz ve kolay bir önlem. Bakın ne?

Abone ol

Herkesin 'Dinleniyor muyum acaba?' paranoyasına kapıldığı şu günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli de aldığı önlemi anlattı. Bahçeli "En iyi önlem az konuşmaktır" dedi.

MECLİS BU KONUYA EĞİLMELİ

Bahçeli telekulakla ilgili gazetecilerin sorularını yanıtladı. Bir gazetecinin, ''Emniyet Genel Müdürlüğüne dinleme yetkisinin verilmesini nasıl değerlendirildiğini'' sorması üzerine ''Kişinin kendi özel hakları açasından çok önemli bir konudur. TBMM kişinin hakları açısından, konunun üzerinde çok ciddi bir şekilde durmalıdır. Bu manada da hem CHP hem de MHP, iktidar da çeşitli önergeler vermişlerdir. Bu hafta içinde bunlar, özellikle meclis araştırması için komisyon hemen oluşturulmalı ve çalışmaya başlamalıdır. Bu konunun üzerinde çok ciddi şekilde durulmalıdır'' dedi.

EN İYİ ÖNLEM

Peki Bahçeli nasıl önlem alıyordu. MHP Başkanı bunun için de bir yöntem söyledi:

''Yani Türkiye'de, bu bir gerçek olarak görülmektedir. Hal böyle olunca bunun üzerine bundan sonra gitmek lazım. Bunu şu partiyle bu partiyle ilişkilendirmemek lazım. Bir partinin kapatılması ile ilişkilendirmek de doğru değil. Bir parti kapatılsa da kapatılmasa da... Kapatma davası yeni açıldı. Ama dinleme konusu çok eskiden beri var. Buna karşı iyi tedbirler almak lazım. Biz kendi tedbirimizi alıyoruz. En iyi emniyet en az konuşmadır.''