BIST 10.055
DOLAR 32,26
EURO 34,83
ALTIN 2.434,65
HABER /  GÜNCEL

Motosikletliyi ölüme terk ettiler

Motosiklet sürücüsüne iki araç çarptı, ikisi de kaçarak olay yerinden uzaklaştı.

Abone ol

Bahçelievler'de motosiklet sürücüsüne iki araç çarptı, ikisi de durup yaralıya yardem etmek yerine kaçarak olay yerinden uzaklaştı. Kazadan geriye delil olarak ilk çarpan aracın düşen plakası ve tamponu kaldı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 03.00 sıralarında Basın Ekspres Yolu Bahçelievler mevkiinde meydana geldi. Ahmet Karataş'a (36) motosikleti ile Basın Ekspres Yolu'nda İkitelli istikametine ilerlerken, bir otomobil çarptı.

PEŞPEŞE İKİ ARAÇ ÇARPTI VE KAÇTI

Çarpan aracın tamponu motosikletin lastiğine saplandı. Plakası düşen ve tamponu kopan otomobil hızla kaçarken bu kez arkadan gelen bir minibüs, Karataş'a çarptı. Minibüsün sürücüsü de, Karataş'a yardım etmek yerine onu ölüme terkederek kaçmayı tercih etti.

KAÇAN SÜRÜCÜLER ARANIYOR

Polis olay yerinde incelemelerde bulunarak kaçan araçlara ulaşmaya çalıştı. Görgü tanıklarının da ifadeleri doğrultusunda kazaya karışanlardan birinin otomobil diğerinin de minibüs olduğu öğrenildi. Yapılan incelemelerin ardından Karataş'ın cesedi olay yerinden kaldırılırken, kazaya karışan sürücüleri yakalamak için araştırma başlatıldı.

EĞER DURSALARDI YAŞAYABİLİRDİ

Görgü tanıkları da taksinin motosiklete çarptıktan sonra durmayarak uzaklaştığını, yaralı haldeyken ayağa kalkmaya çalışan motosiklet sürücüsüne bu kez de minibüsün çarptığını söyleyerek, "Eğer dursalardı motosikletin sürücüsü yaşayabilirdi ancak taksi hemen, minibüs ise bir süre durduktan sonra uzaklaştı" diye konuştu.