BIST 10.089
DOLAR 32,38
EURO 34,74
ALTIN 2.405,34
HABER /  SPOR

Emre o kolu açıkladı

Bir hareket yaptı olay oldu. Emre kol hareketine açıklama getirdi. O hareket kime?

Abone ol Macaristan maçında atılan goller sonrası basın tribününe "kol" hareketi yapan Emre Belözoğlu, o harekete açıklama getirdi.

Büyük tepki alan o hareket ile ilgili yazılı açıklama yapan Emre; "O hareketi tek bir kişiye yaptım ve o da kendisini biliyor" dedi...

İşte Emre'nin yazılı açıklaması;

"Dün akşam oynadığımız Milli Maç'ta gol sonrası yaptığım hareket hiçbir şekilde Türk basınına ve basın tribününe yönelik bir hareket değildir. Bu hareket genel olarak o tribündeki bir kişiye yapılan hareketti ve o kişi kendini biliyor. Bugüne kadar ve özellikle yurt dışındaki haklı mücadelemde beni yalnız bırakmayan ve desteğini esirgemeyen çok değerli spor basınına, TSYD yönetim kadrosu ve üyelerine, spor yazarlarına böyle bir davranış içinde bulunmam söz konusu bile olamaz. Böyle bir yanlış anlaşılmadan dolayı çok özür dilerim.

Ayrıca benim şu anda hiçbir kulüple transfer görüşmem olmadı, basında çıkan benim ağzımdan yazılan transfer haberleri de gerçeği yansıtmamaktadır, şu anda İngiltere'de bir problemim yok, bu sezon da New Castle ile yoluma devam ediyorum."