BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,73
ALTIN 2.441,17
HABER /  MEDYA

Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili neden boşandı

Nazlı Çelik ile Serdar Bilgili 1 yıllık evliliklerini tek celsede boşanarak bitirdi. Peki Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili neden boşandı? Herkes bunu merak ediyor.

Abone ol

Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik sürpriz bir kararla boşandılar. Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili Sevgililer Günü’nde Madrid’de nikâh masasına oturmuşlardı. Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik’in evliliği tek celsede bitti.

İşadamı Serdar Bilgili ile haber spikeri Nazlı Çelik, geçtiğimiz yılın son aylarında aşk yaşamaya başlamış, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde de İspanya’nın başkenti Madrid’de evlenmişti.

nazli-celik-ve-serdar-bilgili-bosandi-evlilik-resimleri.jpg3 aylık flörtün ardından yıldırım nikâhıyla evlenen Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili 'nin ayrılıkları da aynı hızda oldu. İki ay önce evlerini ayıran Nazlı Çelik ve Serdar Bilgili önceki gün de evliliklerini resmen noktaladı.
nazli-celik-spikier-neden-bosandi.jpgAnlaşmalı olarak tek celsede boşanan Serdar Bilgili ve Nazlı Çelik, yollarını dostça ayırdı. İkilinin birbirlerinden herhangi bir maddi tazminat talebi olmadı.

serdar-bilgili-amelie-latournald-sevgili.jpgSerdar Bilgili, Nazlı Çelik’ten önce Fransız model Amelie Latournald ile birlikteydi. Bilgili ve Latournald’ın 2,5 yaşında Ali adında bir oğulları var.

NAZLI ÇELİK KİMDİR?
Nazlı Çelik zengin bir ailenin kızı olarak medya dünyasında yer aldı. Muhabirlikten spikerliğe geçen Nazlı Çelik , Uğur Dündar'ın ayrılmasının ardından Star ana haberin sunucusu oldu.