BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.450,43
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

Nabi Avcı kendine hayran bıraktı

Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yeni eğitim döneminin açılışını yaptı.

Abone ol

Yaklaşık 16 milyon öğrenci, 15 günlük tatilin ardından dün dersbaşı yaptı. Yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, yıllarca öğretmen olarak girdiği Alparslan Anadolu Lisesi'ne  bugün Milli Eğitim Bakanı olarak girdi.

Önce eski Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'le birlikte ikinci yarı yılın ilk ders zilini çaldılar ardından da öğrencilere tablet bilgisayar dağıttılar.

Nabi Avcı önceki Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'in aksine öğrenci ve öğretmenlere yönelik sıcak tavırlarıyla herkesin hayranlığını kazandı.

20130211.134147_ege_okul.jpg


İngilizce dersine giren Acvı'nın, bir öğrencinin yanına oturup, "Merhaba. Ben yeni sıra arkadaşınım" demesi ise sınıfta gülüşmelere neden oldu. Sınıfta öğrencilik anılarını paylaşan Avcı, öğretmene teşekkür ederek, "Benim hayalimi gerçekleştirdiniz ve en ön sıraya oturttunuz. Ben hep arka sıralarda oturan bir öğrenciydim. Arkalar iyidir, soteye yarar" diyerek espri yaptı.


Tablet bilgisayar dağıtımından sonra minik öğrencilerle bir araya gelen Avcı'nın samimi ve içten davranışları burada da devam etti. O da öğrencilerde çok büyük keyif aldı bu buluşmadan. Avcı'nın öğretmenlere yaklaşımı, minik öğrencileri kucağına alıp onları sevmesi dikkat çekti.

20130211.134234_hll_tablet.jpg