BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,69
HABER /  GÜNCEL

Mustafa Çalışkan'dan teröristlere: Siz kimin köpeğisiniz!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde şehit 5 polis için tören düzenlendi. Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, teröristlere ,"Siz kimin köpeğisiniz" diyerek tepki gösterdi.

Abone ol

Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olan 5 polis için Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan törende yaptığı konuşmada terör örgütlerine seslenerek ,"Siz kimin köpeğisiniz" dedi.

BUNUN GİBİ ALÇAK SALDIRILARA MÜSADE ETMEYECEĞİZ

Törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, “Bu ve bunun gibi alçak terör saldırıları ülkemizde huzur ve asayişi bozmak, yurt içi ve yurt dışında devam eden terör operasyonlarını akamete uğratmak, belki de en önemlisi kahraman emniyet mensuplarımızı yıldırmak maksadı ile yapılmaktadır. Biz buna müsaade etmeyeceğiz.

DİMDİK AYAKTA DURACAĞIZ

Yılmayacağız, bu saldırıya rağmen dimdik ayakta duracağız. Bu alçak saldırının bize kattığı tek şey daha fazla terörle mücadele azminden başka bir şey olmayacak. Buradan terör örgülerine sesleniyorum. Bize vermek istediğiniz adi mesaj anlaşılıyor.

SİZ KİMİN KÖPEĞİSİNİZ?

15 Temmuz’da çok konuşulan bir cümle var. Aynı cümleyi tekrarlayacağım. Siz kimin, kimlerin köpeğisiniz onu söyleyin bize. Bu alçak saldırı ile ilişkisi olanlar en kısa sürede tespit edilerek gereken ceza verilecek. Onlar bizler için özel emanetlerdir. Hepsi başımızın tacıdır. Milletimizin huzur ve güvenliği için canını veren şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum” dedi