BIST 9.717
DOLAR 32,52
EURO 34,91
ALTIN 2.438,21
HABER /  GÜNCEL

Münevver cinayetinde şok rapor!

Münevver Karabulut'un iç çamaşırında bulunan sperm örneğine yapılan test çok ilginç bir gerçeği ortaya çıkardı.

Abone ol

Münevver Karabulut'un iç çamaşırında bulunan sperm örneğine yapılan DNA testi katil zanlısı olarak aranan Cem'in babasından alınan kan örneğinin DNA'sıyla uyuşmadı.

İstanbul Etiler'de başı gövdesinden ayrılmış halde bir çöp konteynırında bulunan liseli Münevver Karabulut cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Genç kızın iç çamaşırında bulunan sperm örneğine DNA testi yaparak "Sperm, katil zanlısı Cem G.'ye ait olabilir mi?" sorusuna yanıt arayan Adli Tıp Kurumu, önce bu spermin DNA kodlarını belirledi. Ardından baba Mehmet Nida G.'den kan örneği alarak karşılaştırdı.

YURTDIŞI YASAĞI

Yüzde yüz olmasa da bir baba ile oğlunun DNA kodları aynı özellikleri taşıyor. Bu bilimsel gerçekten yola çıkan Adli Tıp uzmanları yapılan karşılaştırmada şaşırtıcı bir sonuçla karşılaştı. Sabah gazetesinin haberine göre, Münevver Karabulut'un iç çamaşırında bulunan sperm DNA'sı ile Mehmet Nida G.'nin kan örneği DNA'sı uyum sağlamadı.

Şimdi polis iki ihtimal üzerinde duruyor. Birinci ihtimale göre sperm başka bir erkeğe ait. Bu ihtimal doğrultusunda Adli Tıp Kurumu'nda Cem G.'nin 6 arkadaşından kan örneği alındı. Münevver ile Cem'in ortak tanıdıkları olduğuöğrenilen 6 gence yurt dışı yasağı getirildi. İkinci ihtimal ise oldukça çarpıcı... Eğer sperm örnekleri, yakalanması halinde yapılacak testte Cem G.'ye ait çıkarsa bu da zanlı olarak aranan gencin Mehmet Nida G.'nin öz oğlu olmadığını ortaya koyacak. Adli Tıp uzmanları Münevver Karabulut'un iç çamaşırında bulunan spermin, nicelik ve nitelik açısından bir cinsel ilişki neticesinde ve boşalma sonucunda oluşmadığı kanaatinde. Adli Tıp uzmanları, "Sperm, muhtemelen bir doğal bir temasla iç çamaşırına bulaştı. Burada akla gelen en birinci ihtimal ise villanın tuvaletindeki klozet" dediler.