BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.440,43
HABER /  GÜNCEL

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? STAR TV Muhteşem Yüzyıl Kösem yeni bölüm fragmanı ve detayları internethaber.com'da.

Abone ol

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kösem Sultan, iktidarı Halime Sultan'ın elinden alacak mı? Sultan Mustafa tahttan indirildiğinde yerine kim geçecek? Kösem Sultan'ın iktidar için kurduğu plan ne? STAR TV Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. yeni bölüm fragmanı ve 25. son bölüm özeti haberimizde...

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 26. YENİ BÖLÜM FRAGMANI

Muhteşem Yüzyıl Kösem 26. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren internethaber.com'da olacak.

MUHTEŞEM YÜZYIL KÖSEM 25. SON BÖLÜM ÖZETİ

Sultan Ahmed'in ölümünün ardından sarayda kıyamet koptu. Ahmed'in ölümü gizlenirken, Kösem Sultan şehzadeleri koruyabilmek için yüzlerce yıllık kaideleri değiştirecek bir ferman hazırladı. Osmanlı İmparatorluğu'nun veraset sistemi değişti, taht babadan oğula geçmek yerine ailenin en büyük ferdinin tahta geçmesine karar verildi.

Şehzade Osman, kendi hakkı olan tahta amcası Mustafa'nın geçmesini istemedi. Sarayda yaşanan bu felaketten Kösem'i sorumlu tuttu. Kösem ve Osman arasında büyük bir gerilim yaşandı.

Halime Sultan ile ittifak yapan Kösem, Şehzade Mustafa'yı tahta çıkarttı. Sultan Mustafa tahta çıkar çıkmaz Halime Sultan yaptıklarıyla anlaşmayı bozdu. Kösem Sultan eski saraya götürüldü, çocukları kafese kapatıldı.

Şehzadelerin kafese kapatılması asker ve paşaların isyan etmesine neden olu. Kösem Sultan, Mustafa'yı tahttan indirmek için plan yaparken, Halime Sultan, Kösem'in ölüm emrini verdi. Kösem ölümle burun buruna geldi. Kapatıldığı kafesten kaçmaya çalışan Osman büyük bir tehlike atlattı. Hapis hayatına tahammül edemeyen Osman saraydan kaçmaya çalıştı.