BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.437,11
HABER /  POLİTİKA

Muharrem İnce'ye beygir cevabı!

Meclis konuşmasında AK Parti'ye "beygirleri kim koşturuyor?" diye soran CHPli Muharrem İnce'ye Egemen Bağış'tan cevap geldi.

Abone ol

İNTERNETHABER/ÖZEL İÇERİK-  Başörtülü vekillerin Meclis'e girmesi üzerine kürsüye çıkarak AK Parti'ye eleştirilerde bulunan CHP Milletvekili Muharrem İnce'nin "beygirleri kim koşturuyor?" sorusuna Egemen Bağış Twitter'dan cevap verdi. Bağış'ın beygir sorusuna cevabı "fırlamaya hazır tay" gibi olanlara bakacaksınız" şeklinde oldu.

Muharrem İnce Meclis kürsüsünden "Madem dinin emirlerini uygulamaya bu kadar önem veriyorsunuz, İddia'yı kim getirdi, Şans Topu'nu kim icat etti? Beygirler önceden haftada 2 gün koşuyordu şimdi hergün koşuyor. Beygirleri kim koşturuyor?" diye sordu AK Parti'ye. 

Muharrem İnce'nin bu ilginç sorusuna nüktedanlığıyla bilinen AB Bakanı Egemen Bağış da ilginç bir cevap verdi. Twitter'dan "Muharrem İnce bu soruyu "ahırdan fırlamaya hazır tay gibiyim" diyen müstakbel liderine sorsun. Yakışır!" diyen Egemen Bağış'a Muharrem İnce "RÖ" diyerek cevap verdi.

İŞTE İLGİNÇ POLEMİK

Egemen Bagis ‏@EgemenBagis17 sa
Beygirleri kim koşturuyor? diye soran @vekilince bu soruyu "ahırdan fırlamaya hazır tay gibiyim" diyen müstakbel liderine sorsun. Yakışır!


Muharrem İNCE ‏@vekilince17 dk
@EgemenBagis RÖ! RS!


SARIGÜL:FIRLAMAYA HAZIR TAY GİBİYİM!

Mustafa Sarıgül geçtiğimiz günlerde bir röportajda "nasıl hissesiyorsunuz?" sorusuna : "Nasıl mı hissediyorum? Bizim köyde, kışlar sert geçer. Atları, ahıra koyarlar, aylarca çıkamaz o atlar oradan. Yaza doğru, ahırların kapıları açılır. O atlar öyle bir heyecan içinde dışarı fırlarlar ki… Tutabilene aşk olsun! İşte ben de, şimdi öyle hissediyorum. Fırlamaya hazır tay gibiyim…" şeklinde cevap vermişti.