BIST 9.717
DOLAR 32,56
EURO 34,93
ALTIN 2.442,56
HABER /  GÜNCEL

Muharrem İnce'nin 24 Haziran gecesi nerede olduğu ortaya çıktı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce 24 Haziran gecesi kayıplara karışmış ve seçimi kaybettiğini WhatsApp mesajıyla duyurmuştu. Kimsenin yerini bilmediği İnce'nin o gece nerede olduğu ortaya çıktı.

Abone ol

24 Haziran günü saat 17.00'de YSK'nın önüne gelip açıklama yaptıktan sonra ortadan kaybolan ve seçimi kaybettiğini WhatsApp mesajıyla duyuran CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin o gece nerede olduğu ortaya çıktı. İnce'nin ortada olmaması nedeniyle bir çok iddia gündeme gelmiş ancak İnce tüm bunları 25 Haziran günü saat 12.00'de yaptığı açıklamada yalanlamıştı. 

SWİSS OTEL'İ KARARGAH YAPTI... Muharrem İnce'nin o gece nerede ve kimlerle olduğunu Sözcü yazarı Saygı Öztürk yazdı. Öztürk'ün iddiasına göre İnce, ailesi ve bir grup milletvekili ile birlikte Swiss Otel'in 8. katındaydı. Ve tüm olup biteni oradan izleyip geceyi orada geçirdi. Saygı Öztürk'ün "Muharrem İnce'nin kayıp saatleri" başlıklı yazısındaki o bölüm şöyle:

8. KATTA YANINDA KİMLER VARDI?.. "Peki o gece hiç ortaya çıkmayan Muharrem İnce neredeydi? Swiss Otel'in 8. katındaydı. Annesi, eşi, ağabeyi, kız kardeşi, TBMM Başkanvekili Yaşar Tüzün, TBMM Grup Başkanvekili Engin Altay ve birkaç milletvekili ve başından beri yanında bulunan bazı arkadaşları ile birlikteydi. O kat, olduğu gibi kapatılmıştı ve başkaları çıkamıyordu."

Kılıçdaroğlu ile İnce'nin nerede ve ne zaman görüşecek? Kurultay geliyor

Muharrem İnce'den dikkat çeken paylaşım! Bu mesajı verdi