BIST 9.722
DOLAR 32,52
EURO 34,93
ALTIN 2.425,53
HABER /  GÜNCEL

Kılıçdaroğlu ile İnce'nin nerede ve ne zaman görüşecek? Kurultay geliyor

Seçimlerinden ardından kargaşanın sürdüğü CHP'de Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin yüz yüze ne zaman görüşecekleri belli oldu. İşte o tarih ve buluşma mekanı...

Abone ol

ALDIĞI oy oranı nedeniyle "CHP'nin doğal lideri oldu" yorumları yapılan ve Türkiye turuna çıkmaya hazırlanan Muharrem İnce ile Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu seçillerin ardından ilk kez yüz yüze görüşecek. Görüşme hafta sonu Kılıçdaroğlu'nun evinde gerçekleşecek.

TELEFONLA 3-4 KEZ GÖRÜŞTÜK... CHP lideri Kılıçdaroğlu, dün bazı gazetecilere yaptığı açıklamada seçimlerin ardından Muharrem İnce ile 4-4 kez telefonla görüştüklerini ve daha sonra da yüz yüze oturup konuşacaklarını açıklamıştı. O yüz yüze görüşmenin pazar günü yapılacağı iddia edildi.

PAZAR GÜNÜ KILIÇDAROĞLU'NUN EVİNDE... Gazeteci Gürkan Hacır, CNN Türk canlı yayınında "Bir kulis bilgisi olarak paylaşayım. Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce ile Pazar günü Kılıçdaroğlu'nun evinde bir araya gelecek" açıklamasında bulundu. 

EYLÜL YA DA EKİMDE KURULTAY VAR... "CHP'deki Muharrem İnce rüzgarı ortada" diyen Gürkan Hacır, "Sayın İnce imza toplayın demez. Ancak ben şu anda çok sayıda ismin imza organizasyonu içerisinde olduğunu, örgütte bunun çalışmalarının yapıldığını biliyorum. CHP'de Eylül, Ekim gibi bir kongre hesaplaşması olacaktır" dedi.