BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

’Model Of Turkey’ jürisini heyecan sardı

Model Of Turkey Yarışması’nın 25 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak final gecesi öncesinde, jüri üyeleri değerlendirme toplantısı gerçekleştird...

Abone ol

Model Of Turkey Yarışması’nın 25 Aralık’ta İstanbul’da yapılacak final gecesi öncesinde, jüri üyeleri değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.
Ahu Aysal’ın ev sahipliğini yaptığı Les Ottoman Otel’de gerçekleştirilen toplantıda, organizasyon komitesi yöneticilerinin yanı sıra, yarışmanın jüri üyelerinden Galatasaray Kulübü eski yöneticisi Turgay Kıran da hazır bulundu.
Uluslararası Model Of Model’s yarışmasının Türkiye ayağı olan Model Of Turkey, seçici jüri üyeleri yarışmanın final gecesine yaklaşılan bu tarihlerde haftalık değerlendirme toplantıları ile sık sık bir araya gelerek organizasyon değerlendirme ve bilgilendirme görüşmeleri yapıyorlar.
Toplantı sonrasında Ahu Aysal, Turgay Kıran ve Organizasyon Başkanı Deniz Şaman, yarışmayla ilgili açıklamalarda bulundular. Yarışma ile ilgili genel bir sunum yapan Deniz Şaman, "Uluslararası arenada temsil edecek olan yarışmacıları çok önemli görevler bekliyor. Bu yarışmada dereceye girecek olan adaylar, önümüzdeki yıl ülkemizde yapılacak olan ve yaklaşık yüz ülkenin katılacağı Model Of Model’s yarışmasında Türkiye’yi temsil edecekler” dedi.
Bu organizasyonun çok önemli bölümünde yer almaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Aysal, "Ayrıca ülkem adına da gurur duyuyorum. Birbirinden değerli jüri üyesi arkadaşlarımla çok detaylı değerlendirmelerde bulunuyoruz ve yarışma kriterlerinin yanı sıra gerçek bir model olma özelliklerini de inceleyip gerekli notları alıyoruz. Final sonrası derece alacak olan adayın Türk örf ve adetlerini en iyi şekilde taşıması gerekiyor. Bugüne kadar benzeri organizasyonların dışında sosyal sorumluluk projelerini de organizasyona entegre eden Model Of Turkey yöneticilerine yürekten teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Spor ve iş dünyasının önemli isimlerinden olan Turgay Kıran da, "Ben de şahsım adına bu organizasyonda seçici jüride olmamdan son derece mutluyum. Model Of Turkey organizasyonunun çok dinamik bir ekibi ve yöneticileri var. Vizyonları son derece çağdaş ve yenilikçi. Bu yarışmanın ilgili sektörlere olan katma değeri ile ülke ekonomisine de sağladığı bir çok yararı var. Daha bir çok elit özellikler taşıyan bu oluşumun kaliteli sonuçlarından eminim” ifadelerini kullandı.
Bu arada La Maison Otel’deki tanıtım toplantısında finalistlerin bir bölümü boy gösterirken dereceye girecek olan modellerin alacağı taçlar da göz kamaştırdı. Gönül Yazar, Turgay Kıran, Perihan Akı ve Deniz Erhan gibi iş ve sanat dünyasından daha birçok ünlünün de yer aldığı tanıtım toplantısında, organizasyon komitesinde bulunan Proje Direktörü Çiler Çorbacı ve Medya Direktörü Ahmet Özaltınkol gece boyunca konuklarla yakından ilgilendiler. Birincilik tacını takan ünü sanatçı Gönül Yazar, davetlilerin beğenisini kazanırken, yaptığı esprilerle de kahkaha tufanı estirdi.
(İHA)