BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,77
ALTIN 2.439,58
HABER /  MEDYA

Merve Aydın Ahmet Dursun'a bakın ne demiş

Survivor 2015 Ahmet Dursun vedasında Merve Aydın ile Ahmet Dursun birbirinden ayrılamadı. Survivor Ahmet Dursun'a sarılarak 'Beni bırakma' diyen Merve Aydın'ın tam cümlesi ortaya çıktı.

Abone ol

Survivor All Star Ahmet Dursun'un rahatsızlığından dolayı adaya veda etmek zorunda kalması takım arkadaşlarını özellikle de Merve Aydın'ı çok fazla etkiledi. Survivor All Star Merve Aydın, Ahmet Dursun'a sarılarak 'Beni bırakma, Ahmet gitme!' dedi. 

Ahmet Dursun'un midesindeki rahatsızlık sebebiyle doktorun müdehalesi ile yarışma koşullarında  Survivor All Star'a devam etmemesi gerektiğini söyledi. Ahmet Dursun ekrana gelen son bölümde  dokunulmaz olmasına rağmen yarışmadan ayrılmasına karar verildi.

ekran-resmi-2015-03-18-11.11.06.pngAhmet Dursun; 'Çok üzgünüm bu şekilde veda etmek istemezdim. Arkadaşlarımı yalnız bırakacağım için üzgünüm, benim düşünceme göre herşey iyi gidiyordu finale giderim diye düşünüyordum ama sağlıktan dolayı olmadı zaten adaya geldiğimden beri bir uğursuzluk vardı üzerimde hayırlısı buraya kadarmış' dedi.

ekran-resmi-2015-03-18-11.33.59.pngAhmet Dursun'un takım arkadaşları ile vedası izleyenleri gözyaşlarına boğdu. Beklenmedik bir ayrılık yaşayan takım bu duruma şok oldu. Ahmet Dursun hepsiyle tek tek vedalaştı. Sıra Merve Aydın'a gelince gözyaşları sel oldu. Ahmet Dursun'un adadan bu şekilde ayrılmasınadan en çok Merve Aydın etkilendi. Merve Aydın dakikalarca Ahmet Dursun'a sarılarak 'Gitme Ahmet, lütfen gitme beni bırakma..' dedi. Ahmet Dursun, 'Beni de ağlatacaksın, sen güçlü bir kızsın , yapma böyle' dedi.

ekran-resmi-2015-03-19-15.45.23.pngMERVE AYDIN NE DEDİ?

Survivor rejisi ahmet Dursun ve Merve Aydın vedasındaki konuşmaları alt yazı ile sundu. Ta ki kulağına fısıldadığı o sözlere kadar. Aşağıdaki videoda 1.29'' dan sonrasına dikkat! Herkes tekrar tekrar izliyor ve Merve Aydın'ın ne dediğini çözmeye çalışıyor.
Surivor Merve Aydın'ın konuşmalarının sonuna doğru ağlamaktan ne dediği tam olarak anlaşılamadı. Survivor'daki bu duygusal veda aralarında aşk mı doğdu sorusunu akıllara getirdi. Survivor'ın ekranlara gelmeyen görüntülerinde Ahmet Dursun'un aniden fenalaşıp hastaneye götürülmesi sırasında Merve Aydın gözyaşlarına hakim olamadı.

SURVIVOR MERVE AYDIN AHMET DURSUN'A NE DEDİ?

Ahmet Dursun Survivor All Star ekrana gelen son bölümde mide rahatsızlığı yüzünden hastaneye kaldırıldı. Ahmet Dursun'un doktoru yarışmaya daha fazla devam etmemesi gerektiğini söyledi. Ahmet Dursun'un acı içinde kıvrandığı o anlar takım arkadaşlarını çok korkuttu.

ekran-resmi-2015-03-19-10.46.44.pngMerve Aydın, Ahmet Dursun hastaneye götürülürken gözyaşlarına hakim olamadı. Merve Aydın 'Ahmet kötüydü, midesindeki rahatsızlığını önceden bildiğim için bir anda duygusallaştım. Arkadaşımı, en sevdiğim insanı, ABİMİ o şekilde görmek beni açıkcası üzdü. ' dedi.

ekran-resmi-2015-03-19-10.45.35.pngSURVIVOR MERVE AYDIN AHMET DURSUN İTİRAFI!