BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,73
ALTIN 2.441,00
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

MEB'den kılavuz skandalı!

ÖSYM'den sonra şimdi de Milli Eğitim Bakanlığı'nda Öğretmenlik İçin Atama ve Başvuru Kılavuzu skandal yarattı!

Abone ol

H.Kübra Kocaoğlu
İNTERNETHABER.COM- ÖSYM'de yaşanan skandalların yankısı geçmemişken Milli Eğitim Bakanlığı da yeni bir skandala imza attı. Bakanlığın sitesinde yayınlanan Öğretmen Atamaları İçin Başvuru Kılavuzunu indirenler bir sürprizle karşılaştı. Kılavuz bomboştu!

 Öğretmen adaylarının heyecanla beklediği başvuru kılavuzu bugün MEB'in internet sitesinde yayınlandı. Kılavuzu indiren öğretmen adayları kılavuzun boş olduğunu görünce isyan ettiler. Şikayetlerini www.muhalefet.com sitesine yazan öğretmen adayları Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer'i eleştirirken yapılan bu hatayı rezalet olarak nitelendirdiler.

DİNÇER GELİR GELMEZ HAYATIMIZ RENKLENDİRDİ!

Muhalefet.com'a gelen yorumlardan Günce Güneş isimli bir okurun yorumu şu şekildeydi: "

Bu nasıl bir rezalet Allah'ım? Bugün haber sitelerinde Öğretmenlik İçin Atama ve Başvuru Kılavuzu'nun yayınlandığını gördüm. Kılavuzu indirdim fakat indirince güzel bir sürprizle karşılaştım. Kılavuz BOMBOŞ. Bu nasıl bir iştir anlayamıyorum. Bu kılavuzla ilgili çalışan insanlar kör mü boş kılavuzu siteye yüklüyorlar. Kimse adam gibi işini yapmaz mı bu memlekette? Ömer Dinçer gerçekten süper bir bakan oldu! Gelir gelmez hayatımızı renklendirdi sağolsun.

Şimdi öğretmen adayları bir an önce Bakanlıktan konuyla ilgili bir açıklama ve kılavuzun yenilenmesini bekliyor!

Siz de konuyla ilgili gelen yorumları görmek ve yorumunuzu yazmak için aşağıdaki Muhalefet.com yazısına tıklayabilirsiniz!

MUHALEFET.COM