BIST 9.717
DOLAR 32,55
EURO 34,93
ALTIN 2.443,23
HABER /  SPOR

Maç kaç kaç bitti ki?

Lincoln Türkiye ile bağlarını çoktan koparmış. Brezilyalı futbolcu o kadar kayıtsız ki..

Abone ol

Salı gecesi İstanbul'a dönen ve dün sabah Florya'da takım arkadaşlarıyla ısınma çalışması yaptıktan sonra özel bir program uygulanan Lincoln, Brezilya dönüşü Frankfurt Havalimanı'nda Sabah'tan Ertan Karakanlı'nın, "İspanya-Türkiye maçında bizden kimleri beğendin?" sorusuna önce sessiz kaldı.

Taraftarların büyük ilgi gösterdiği Brezilyalı yıldız kısa sessizliğin ardından, "Maç kaç kaç bitti ki?" yanıtını verdi. Frankfurt'ta çevresindekilere, "Galatasaray'dan ayrılmak istemiyorum" diyen, İstanbul'a ayak bastığında ise sessizliğini koruyan Lincoln'e sarı kırmızılı yönetim 132 bin euro ceza kesti.

Cezayı, Sambacı'ya tebliğ eden Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin, başkan Polat'ın pazartesi günü düzenlediği basın toplantısında Lincoln hakkındaki görüşlerini oyuncuya aktardı ve bugün ya da yarın kendisiyle özel bir görüşme yapacağını belirtti.

'KORKMAZ İLE ÇALIŞMAM ZOR'
Lincoln'ün yakın çevresine Polat ile yapacağı görüşmede teknik direktör Bülent Korkmaz ile yaşadığı problemleri aktaracağı ve "Onunla bu şartlarda çalışmam zor. Bana geldiğinden beri önyargılı davranıyor" diyeceği gelen haberler arasında.

Ancak Polat'ın Lincoln ile yapacağı özel görüşmede Brezilyalı yıldıza kesinlikle taviz vermeyeceği ve takımın düzenine uyması hakkında sert uyarılarda bulunacağı öğrenildi. Başkan Adnan Polat'ın, Lincoln ile yapacağı görüşme sonrasında Bülent Korkmaz'ın da katılacağı üçlü bir zirve de planladığı gelen haberler arasında.