BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  POLİTİKA  /  BBP

Kulislerdeki BBP ile ilgili bomba iddia

HAS Parti'den sonra BBP'ye de teklif gideceği dedikoduları ayyuka çıktı. Bu söylentilere Destici'den yanıt geldi.

Abone ol

HAS Parti'nin ardından Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın BBP'ye da aynı teklifi götüreceği konuşuluyordu. Günlerdir dillerde olan bu iddiaya BBP lideri Destici cevap verdi. Destici, "Hiç düşünmeden reddederiz" dedi.

BÜYÜK Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, Bursa'nın Orhangazi İlçesi’nde gazetecilerin AK Parti ile birleşme konusundaki sorusunu yanıtladı.

Destici, "Bize böyle bir teklif gelmedi. Kaldı ki AK Parti bize böyle bir teklif sunarsa hiç düşünmeden ret cevabı gider. Çünkü biz sandık partisi değiliz" dedi.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, dün akşam Orhangazi’ye gelerek kısa zaman önce babası Şahin Pehlivan’ı kaybeden Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden okul arkadaşı ve AK Parti Belediye Meclisi Üyesi Hakkı Pehlivan’a başsağlığı ziyaretinde bulundu.

Destici, taziye ziyaretinin ardından partililerle Yepyedi Kafe’de bir araya geldi. Gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Destici, AK-HAS Parti temaslarını değerlendirerek ülke için hayırlısı olmasını istediğini söyledi.

HAYIRLISI OLSUN

Destici, "Gündemde olan Ak Parti ve Has Parti ile ilgili devam eden temaslar sonucunda birleşme olursa hayırlısı olsun. Bizim için diğer siyasi partilerin izlediği yol önemli değil. Biz kendi işimize bakarız" dedi.

BBP'YE TEKLİF GELDİ Mİ?

Destici, AK Parti'nin BBP ile temasıyla ilgili sorulan soruya da "Bize böyle bir teklif gelmedi. Kaldı ki Ak Parti bize böyle bir teklif sunarsa hiç düşünmeden ret cevabı gider. Çünkü biz sandık partisi değiliz. Seçim sonuçlarına göre hareket eden parti hiç değiliz. Bizim misyonumuz ve çizgimiz belli biz işimize ve yolumuza bakıyoruz" yanıtını verdi.