BIST 9.933
DOLAR 32,47
EURO 34,75
ALTIN 2.441,87

Kudurun ulan, kudurun!

Yaşar Nuri'yi izlerken acıdım. İnsanlık namına bir tek kırıntı kalmamış. Neredeyse ibreti alem olsun diye hurdaya dönmüş resmen! Edebi olmayanın arı, namusu, ahlakı olmaz elbette.

Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası'nın konuğu olan Yaşar Nuri Öztürk ve Müjdat Gezen geçtiğimiz hafta ekranda bol bol küfür etmişler. İzlediniz mi bilmiyorum. Ben sonradan rastladım o anların görüntülerine...

Müjdat Gezen, "Ekranda kağıt bardakların içinde alkol alıyorsam alıyorum. Sana ne ulan pez.venk" diyor.

 Yaşar Nuri Öztürk bu küfürten tatmin olmamış olacak ki "Milletin a.. koyanların ben a.. koyacağım" diyerek alçalıyor. Müjdat Gezen buna destek vererek "Ben yorgunum benim için de koy" ilavesinde bulunuyor ve stüdyoyu dolduran onlarca kadın bu sözleri coşkuyla alkışlıyor.

İzlerken inanın onların yerine ben utandım.

Güvenilir ve sorumlu gazeteci olduğuna inandığımız Uğur Dündar bu pespaye adamları ekrana çıkararak yaptığı rezil yayın sonrası, kalan itibarını da yerle bir etti.

Bir yanda eski dönemlerin porno yıldızı Müjdat Gezen, diğer yandan ilahiyatçılığı bırakıp şeytanın kulu olma yolunu seçen Yaşar Nuri Öztürk!

Oturmuşlar kadın organlarına küfür edip kadınlardan alkış alıyorlar. Uğur Dündar da onların küfürlerinden keyif alıp kahkahalar atıyor.

Milletten yediği tekme sonucu yavurlana yuvarlana taaa Halk TV'ye kadar düşenler bu aşağılanmayı yeterli görmemiş anlaşılan.

Utandığım kadar üzüldüm...

Ülkeyi yönetemedikçe zalimliklerini böyle kudurarak dışa vuracaklar belli ki...

******

Kuduran sadece onlar değil.

Geçtiğimiz hafta sosyal medyada bir başka videoya rastladım. İzmir'de sözümona emekli bir öğretmen kalabalığın içinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'a avazı çıktığı kadar küfür ve hakaretler ediyor.

Tükürükler saça saça, anıra anıra nasıl bağırıyor anlatamam!

"Allah belanı versin Tayyip" diye bağırıyor, şerefsizden girip namussuzdan çıkıyor. Sonra da, "Seninle bu ülkede yaşamaktan utanıyorum" diye diye fenalık geçiriyor.

İlk gördüğümde canlı bomba sandım!

Bağırdıkça kızarıyor, kızardıkça şişiyor. Dedim şimdi karpuz gibi patlayıp etrafa saçılacak.

Şirreti suretine sirayet etmiş desem abartmış olmam...Suratının ortasında açıp kapattığı kara deliğe bakıyorsun, buji meme yapmış sanıyorsun!

Contadan kaçırdığı besbelli!

Evinde böyle bağırsa, öz evladı kendisini kendi ses telleriyle boğar yeminle! Öyle iğrenç, öyle tiksinç bir ses tonuyla bağırıyor.

Halkın yüzde 52'sinin iradesiyle Cumhurbaşkanlığı koltuğunda oturan Erdoğan'a, "Bu ülkeden git" derken zelzele yemiş harabe bina gibi sarsılıyor.


Etrafını saranlar da onun hezeyanları sonrası şak şak şak alkışlıyor. Onlar alkışladıkça daha da coşuyor. Boşuna dememişler mayunlar ve oyuncular alkışı sever diye.

Bunak teyzenin hali de o hal!

Üstelik öğretmenlik yapmış! Allah bilir Can Dündar, Emin Çölaşan, Müjdat Gezen, Yaşar Nuri Öztürk gibi öğrenciler bunun elinden geçmiştir. Çünkü hallerine bakınca tencere ile kapak gibi örtüşüyorlar.

Yanlış anlamayın, illa Erdoğan'ı sevmek zorunda değil elbette. Kendisiyle aynı havayı soluduğu için rahatsız olmuş olabilir. Ben de o ve onun gibilerle aynı havayı solumaktan rahatsızım ama sokağa çıkıp anırmıyorum.

Erdoğan bu ülkenin seçilmişi ve halk oy verdikçe orada kalacak! Can Dündar gibi çelimsizlerin, paralel yapının azğın mensuplarının ve diğer zevatın "Haydi Nemrud'u devirelim" şeklindeki isyan çağrıları vız gelir tırıs gider!

Eğer Erdoğan gidecekse, geldiği güzergahı takip ederek gidecek! Yani halkın oyuyla geldiği gibi halkın oyuyla gidecek.

Ya alışacaklar, ya da böyle kuduracaklar!