BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,92
ALTIN 2.437,65
HABER /  GÜNCEL  /  EĞİTİM

KPSS ne zaman açıklanıyor 2016 sonuçları ÖSYM tarih verdi

KPSS ne zaman açıklanıyor sorusunun yanıtı internethaber.com'da. KPSS 2016 sonuçları ÖSYM tarafından 14 Temmuz perşembe günü açıklanıyor. KPSS sonuçları sorgu ekranı bilgileri internethaber.com'da.

Abone ol

2016 KPSS ne zaman açıklanıyor sorusu memur adaylarının gündeminde. 2016 KPSS sonuçları 14 Temmuz perşembe günü ÖSYM tarafından açıklanıyor. KPSS sonuçları sonuc.osym.gov.tr sorgu ekranından öğrenilebilecek. 

Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS)sonuçları ne zaman açıklanacak? Milyonlarca kişiyi ilgilendiren bu soru yanıt buldu.

Sonuçlar, 14 Temmuz 2016 tarihinde ÖSYM'nin resmi sitesinde açıklanacak. Adayların heyecanla beklediği KPSS sonuçları ÖSYM'nin sınav takviminde yapılan bir değişiklikle 9 Temmuz tarihinden 14 Temmuz tarihine alınmıştı.

Adaylar sınav sonuçlarını ÖSYM'nin resmi sitesinden ve mobil uygulamasından T.C Kimlik Numaraları ve şifreleriyle birlikte öğrenebilecekler.

KPSS SONUÇLARI ADRESE GÖNDERİLMEYECEK

22-29 Mayıs tarihlerinde gerçekleştirile KPSS için sonuç belgesi basılmayacak. Sonuçlar da adayların adreslerine gönderilmeyecek.

Sonuç bilgilerinde adayların testlere verdikleri doğru ve yanlış cevap sayıları ve puanlar yer alacak.