BIST 9.916
DOLAR 32,46
EURO 34,75
ALTIN 2.435,77
HABER /  GÜNCEL

(Kopenhag-GS)Kopenhag-Galatasaray maçı hangi kanalda?

Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanalda? Kopenhag - Galatasaray maçı ne zaman? Kopenhag Galatasaray maçı canlı izle, maçın golleri ve özetlerini buradan takip edebilirsiniz.

Abone ol

Kopenhag Galatasaray maçı hangi kanaldan izlenebilecek ve Kopenhag Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? İşte Şampiyonlar Ligi'ndeki Kopenhag Galatasaray maçına dair merak edilenlerin cevabı...

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda mücadele eden Galatasaray, üçüncü maçında bugün Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak. Grubun diğer maçında ise aynı saatte Real Madrid ile Juventus kozlarını paylaşacak.

5 Kasım 2013 Salı günü saat 21.45'te başlayacak Kopenhag Galatasaray maçı Star TV'de yayınlanacak.

KOPENHAG-GALATASARAY CANLI MAÇ YAYINI 

FC Copenhagen, Şampiyonlar Ligi Gruplarında Sahasında Hiç Yenilmedi.
Danimarka’nın FC Copenhagen takımı Şampiyonlar Ligi gruplarında sahasında hiç maç kaybetmedi. Şampiyonlar Ligi gruplarında evinde 7 maça çıkan Danimarka ekibi 4 kez kazanırken 3 beraberlik aldı. Juventus ile bu sezon evinde 1-1 berabere kalan FC Copenhagen, 2010-11 sezonunda sahasında Rubin Kazan’ı 1-0, Panathinaikos’u 3-1 yenmiş Barcelona ile 1-1 berabere kalmıştı. 2006-07 sezonunda sahasında Benfica ile 0-0 berabere kalan FC Copenhagen takımı Manchester United’ı 1-0, Celtic’i 3-1 yenmişti.

Galatasaray’ın Yer Aldığı B Grubu Bu Sezon Şampiyonlar Ligi’nde En Çok Gol Atılan Grup.
Şampiyonlar Ligi’nde bu sezon ilk 3 hafta geride kalırken en çok gol atılan grup B grubu oldu. Galatasaray’ın da yer aldığı B grubunda 6 maçta 24 gol ( maç başına 4,0 gol ortalaması ) atılırken Real Madrid 12 gol, Galatasaray 6 gol, Juventus 4 gol, FC Copenhagen 2 gol kaydetti.

Galatasaray Avrupa Kupalarında İlk Kez Bu Sezon Danimarka Takımıyla Karşılaştı.
Galatasaray Avrupa Kupalarında ilk kez Danimarka temsilcisi ile karşı karşıya geldi. Galatasaray sahasında FC Copenhagen takımını 3-1 mağlup etti. FC Copenhagen ise birleşmeden önce eski adıyla Boldklubben 1903 Copenhagen adı altında 1991-92 ve 1977-78 sezonlarında Trabzonspor ile karşılaşmıştı. 1977-78 sezonunda Şampiyon Kulüpler Kupasında Trabzonspor’a deplasmanda 1-0 kaybetmiş sahasında 2-0 kazanıp tur atlamıştı. 1991-92 sezonunda UEFA Kupası 3.turunda Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 kalıp sahasında 1-0 kazanmış ve yine tur atlamıştı.

Galatasaray, Mancini Döneminde 6 Maçta 14 Gol Attı Kalesinde 9 Gol Gördü.
Galatasaray yeni teknik direktörü Roberto Mancini döneminde oynadığı 6 maçta da hem gol attı hem de gol yedi. İlk olarak Şampiyonlar Ligi maçında Juventus ile 2-2 berabere kaldıktan sonra Akhisar Belediyespor’a 2-1 kaybeden Galatasaray daha sonra 4 galibiyet aldı. Galatasaray sırasıyla Karabükspor’u 2-1, FC Copenhagen’ı 3-1, deplasmanda Kayserispor’u 4-2, sahasında Torku Konyaspor’u 2-1 yendi. Galatasaray 6 maçta 14 gol atarken kalesinde 9 gol gördü. Galatasaray, Mancini yönetiminde son 4 resmi maçını kazandı.

Eray İşcan, Galatasaray Forması Altında Sadece 106 Dakika Sahada Kaldı.
Galatasaray’ın 1991 doğumlu kalecisi Eray İşcan iki sezonda sadece 3 resmi maçta görev yaptı. Toplamda 106 dakika sahada kalan ve sadece bu sezon 4.haftada M.P.Antalyaspor karşısında ilk 11’de görev yapan Eray İşcan geçen sezon 32.haftada Sivasspor karşısında son 10 dakika, Ziraat Türkiye Kupası maçında Balıkesirspor karşısında son 5 dakika görev almıştı. Eray İşcan görev aldığı 106 dakika içinde kalesinde ise 2 gol gördü.

Galatasaray Deplasmanda FC Copenhagen’ı Yenerse Grubu İlk 3 Sıra İçinde Bitirmeyi Garantileyecek.
Galatasaray bu hafta son sırasında bulunan FC Copenhagen’ı yenerse grubu ilk 3 sıra içinde bitirmeyi garantileyecek. Galatasaray 3 maç sonunda 4 puana sahip ve deplasmanda rakibini yenerse 7 puana yükselecek. FC Copenhagen ise 1 puanda kalacak. Son 2 maçta Galatasaray yenilirse rakibi de 2 maçını da kazansa bile puanlar eşitlenecek ancak ikili averajda üstün olan Galatasaray rakibinin önünde yer almış olacak.